Qatar Airways har base i Hamad International Airport i Doha.

Verdens bedste terminal ligger i Qatar

Hvis man ønsker at nyde komfort og service i verdens bedste lufthavnsterminal skal man tage til Qatar. Premium Terminal i Doha er således kåret som verdens bedste i konkurrence med 240 lufthavne verden over.

I 2006 vakte Qatar Airways opsigt da man lancerede verdens første terminal udelukkende til passagerer på enten First Class eller Business Class.

Med åbningen afden såkaldtePremium Terminal i Doha International Airport i Qatar ville luftfartsselskabet virkeligt kræse for sine passagerer, og det er tilsyneladende noget som de rejsende påskønner.

Ved de nyligeSkytrax World Airport Awards vandt Premium Terminal i Doha således titlen som verdens bedste lufthavnsterminal. Det skete i konkurrence med 240 lufthavne verden over.

Premium Terminal modtog den højeste rating i alle 39 kategorier, herunder bekvemmelighed, stemning, personalets attitude, siddeområde og plads til forretningsrejsende, valg af restauranter, check-in og paskontrol.

Skytrax World Airport Awards er baseret på mere end 12 millioner spørgeskemaer udfyldt af passagerer fra over 100 lande.

“I en ekstremt konkurrencepræget branche, er Skytrax-kåringen et bevis for, at vores Premium Terminal sætter nye standarder. Det er samtidig en anerkendelse af den store indsats fra medarbejderne hos Qatar Airways for at levere en fem-stjernet oplevelse til de millioner af passagerer, som vi hvert år servicerer og en stor motivation for os til fortsat at hæve niveauet af vores produkter,” siger koncernchef hos Qatar Airways, Akbar Al Baker.

Der arbejder mere end 350 mennesker i den 10.000 kvadratmeter store Premium Terminal, der byder på gourmetrestaurant, trådløs internet og en SPA-afdeling, hvor de rejsende passagerer på første klasse kan nyde afslappende behandlinger, sauna og jacuzzi.

Terminalen rummer også badeværelser oghele femsoveværelser, hvor trætte passagerer kan tage en lur inden de fortsætter rejsen.

Qatar Airways blev etableret i november 1993 af den kongelige famlie. I dag er selskabet ejet 50 % af den qatariske stat samt 50 af private investorer. Der flyves til 100 internationale destinationer fra basen i Doha.