Vil sælge 3.000 golf-rejser til Tyrkiet

Belek i Tyrkiet blev sidste år kåret som Europas bedste golfdestination. Kombinationen af 14 rigtig gode golfbaner sammen med 5-stjernede hoteller med all-inclusive har i indeværende vintersæson trukket op mod 1.500 rejsende til hos Scanway/Tyrkiet Eksperten. Et tal der ventes fordoblet i næste sæson.

De store golfområderi Europa ligger bl.a. iSpanien (Costa del Sol og Mallorca),Portugal (Algarvekysten) samt i Tyrkiet (Belek). Netop Belek er blevet Europa´s nye golfmekka, hvor i tusindvis af gæster valfarter til for at svinge køllerne, når det bliver køligere i det nordlige Europa.

Scanway/Tyrkiet Ekspertsen sælger også golfrejser og har gjort det i mange år, primært til Belek i Tyrkiet.

“Men det var først sidste forår, da vi etablerede Scanway Golf & Sport, at vi for alvor fik gang i golfsalget, og efterspørgslen har overgået vores vildeste forventninger. Vi har stadig ledige pladser til Belek i dette forår, men vi har ikke kunnet få plads til alle på de ønskede tidspunkter,“ fortæller kommunikationschef Morten Ravn fra Scanway/Tyrkiet Eksperten, der derfor råder til, at man booker sin golfrejse så tidligt som muligt.

I indenværende vintersæson 2010/11 sender Scanway/Tyrkiet Ekspertsen ca. 1.500 golfturister til Belek, og dette fal forventer man bliver mere end fordoblet i den kommende sæson 2011/12.

“Udover masser af små grupper har vi aftaler med en lang række pro’er, der tager på træningsture med deres klubber, og så satser vi endnu mere på matchture, der forener det sportslige med det sociale. De fire afholdte matchture,inklusive én hen over nytåret, har alle været udsolgt, og vi har haft folk på venteliste, udtaler Morten Ravn.

Belek blevi 2010 kåret som Europas bedste golfdestination, og det er ifølge Morten Ravnet sandt paradis for golfspillere med 14 rigtig gode golfbaner på 14 km., designet af førende golfarkitekter og tidligere topspillere.

En golfrejse til Belek ligger prismæssigt på niveau med mange andre rejsemål. Men Scanway/ Tyrkiet Ekspertensen fremhæver baner i topklasse og 5-stjernede hoteller. “Så man kan glemme de dyre omgange, man kender fra andre golfture,“vurderer Morten Ravn.

Charterkontrakt med to nye selskaber

Scanway/Tyrkiet Eksperten flyver til Belek fra Aalborg og Aarhus samt hele året fra Billund og København.Der er netop indgået charterkontrakter med to nye selskaber, henholdsvis svenske Tor Air samt dansk-islandske Primera Air, der begge skal flyve til Tyrkiet for den danske rejsearrangør.

Tor Air får en Boeing 737-400 med 162 sæder fast baseret i København og skal benyttes på mange afgange til Antalya, Milas, Dalaman, Konya og Kayseri. Og fra 1. maj flyver Primera Air en gang om ugen fra København til Milas Lufthavn.

Da flyene fra begge selskaber vil få base i København flyves der tidligt ud fra København, hvilket ide flestetilfælde kan give mere tid på rejsemålet den første dag. Det bliver tilfældet med rejserne til Alanya, Side, Belek, Antalya, Kemer, Fethiye, Bodrum og Marmaris.

“Vi er glade for at byde velkommen til Tor Air og Primera Air, da det vil glæde vores mange stamgæster fra Billund og København at få bedre flytider og skandinavisk kabinepersonale,“ slutter Morten Ravn.