Vil undgå børn på Business Class

Forretningsrejsende efterlyser børnefri flykabiner, når der rejses på Business Class. En britisk undersøgelse viser, at 74 procent af alle forretningsrejsende på Business Class irriteres over forstyrrende børn og unge, der er medpassagerer på den eksklusive serviceklasse.

Britiske forretningsrejsende efterspørger nu børnefri kabiner i flyenes Business Class-sektioner. Det viser en undersøgelse forud for Business Travel & Meetings Show, der afholdes den 8. og 9. februar i London.

Over 1.000 britiske forretningsrejsende blev spurgt, hvad der irriterer dem mest, når der rejses på Business Class. I alt 74 procent af alle respondenter anførte tilstedeværelsen af børn i kabinensom det største irritationspunkt. Omkring 18 procent af besvarelserne var utilfredse med medpassagerer, derblev opgraderet fra økonomiklasse, når man selv har betalt for Business Class.

Herudover ønsker 15 procent af de britiske forretningsrejsende mindre forstyrrelser fra økonomiklasse-passagerer ,og endelig 12 procent ønsker en bedre service, når der er betalt for et Business Class-produkt.

Den britiske rejse-journalistDave Richardson siger i en kommentar til undersøgelsen: “Jeg mener bestemt, at en børnefri kabine vil være en god idé, og det vil især være effektivt på højfrekvente ruter, hvor familer således kan tage de flyafgange, der måtte være åbne for børn på Business Class. På langdistanceruterne forventer jeg, at selskaber som Virgin Atlantic, Emirates eller Etihad kunne gå forrest.“

Dave Richardson peger også på det forhold, at mange luftfartsselskaber stadig vil operere med Boeing 747 i fremtiden, således at det vil være muligt at indrette upper-deck sektionen som en børnefri kabine. Da der hos de fleste luftfartsselskaber også er Business Class-sæder i flyets hovedsektion, vil det være muligt at placere familier med børn i dette område.

Også hos David Chapple, der står i spidsen for Business Travel & Meeting Show, der har gennemført undersøgelsen, er der opbakning til børnefri kabiner på flyene.

“Det er forståeligt, at forretningsrejsende der har betalt for Business Class i forventning om at de kan arbejde og sove i fred og ro, ikke vil forstyrres af børn ombord.Ikke overraskende har familier og forretningsrejsende forskellige behov ombord på et fly. Mange jernbaneselskaber har indført børnefri zoner på togrejser, hvorfor forslaget er interessant. Det bliver spændende at se luftfartsselskabernes reaktion.“

Kommentér på Facebook

Foto: Britiske forretningsrejsende ønsker indretning af børnefri kabiner på Business Class.