Ving Tours skifter navn

Ving Tours hedder ikke længere Ving Tours. Selskabet er blevet omdannet til V.T. Holding, og der er tilføjet binavnet VINDTOURS.

I morgen ventes fogedretten i Glostrup at træffe afgørelse i sagen om Ving Tours´ påståede krænkelse af Spies-navnet ‘Ving’, som Danmarks største rejsearrangør har i sin navneportefølje.

Men ledelsen i Ving Tours har formentlig set, hvad vej vinden blæser. I weekenden blev selskabets hjemmeside midlertidigt lukket ned, og søndag den 3. marts blev navnet på virksomheden ændret fra Ving Tours ApS til V.T. Holding ApS.

Ikke nok med det. Ving Tours har også ændret selskabets binavne, således at Ving Tours nu er rykket sammen til ét ord sammenskrevet VINGTOURS.

Det er dog ikke den eneste ændring. Hvis fogedsagen tabes i retten i Glostrup, vil selskabet angiveligt markedsføre sig under navnet VINDTOURS. Dette navn blev nemlig registreret hos Erhvervsstyrelsen som nyt binavn, og i går blev domænenavnet vindtours.dk registreret hos DK Hostmaster, der administrerer samtlige danske domænenavne.

Selskabet ledelse erstadig med Tom Hansen som administrerende direktør, og dermed er der udsigt til, at V.T. Holding vil fastholde sine aktiviteter i rejsebranchen.

Spies er afventende
Hos Spies forholder man sig i første omgang afventende til, om Ving Tours fremover skal markedsføre rejser under navnet VINDTOURS.

”Der er noget, der tyder på, at de har registreret det navn. Der er for vores vedkommende ingenændringer i forhold til, hvor vi står nu. Vi regner med et retsmøde på onsdag. Indtil videre er der ikke kommet noget frem om, at de efterlever de krav, som vi har stillet,“siger Jan Vendelbo, administrerende direktør i Spies, til CHECK-IN.dk.

Han ønsker heller ikke på nuværende tidspunkt at forholde sig til,om man vil reagere overfor navnetVINDTOURS.

“Hvis selskabet fortsætter under navnet Vindtours, må vi se på den sag. Det ligger mistænkeligt tæt op af det oprindelige Ving Tours,“ mener Spies-direktøren.

Stadig medlem af Rejsegarantifonden
Rejsegarantifonden har tidligere meddelt, at de ville granske oplysninger om ejerforhold og økonomi bag Ving Tours. Denne undersøgelse er nu afsluttet.

”Vi har afsluttet vores undersøgelse. Selskabet opfylderbetingelserne og er stadig registreret i Rejsegarantifonden,“konstaterer direktør Birgitte Fjeldhoff fra Rejsegarantifonden.

Dermed kan forbrugerne trygt købe rejser hos selskabet uden at spekulere på risikoen for at tabe penge, hvis V.T. Holding ApS ikke kan opfylde forpligtelserne. I givet fald vil fonden dække eventuelle tab.