Air France lokker med nyt læder

Nye lædersæder og bedre mad venter Air Frances kunder på flyvninger indenfor Europa.

Fra april 2015 vil Air France gradvist indføre et helt nydesignet sæde ombord sine mellemdistancefly i Airbus A320-serien. Sæderne, der bliver betrukket med læder af høj kvalitet i alle kabineklasser, vil give en optimal rejsekomfort, og er ifølge Air France ideel til arbejde, hvile eller til at nyde et måltid.

De nye sæder vil blive monteret på 24 Airbus A319 fly i første halvdel af 2015. 25 Airbus A320 vil få sæderne monteret i løbet af første halvår af 2016. I alt vil 7.800 sæder blive installeret.

Sædeudskiftningen er en del af en større forbedring af Air Frances europæiske mellemdistanceprodukt, som blandt andet omfatter selskabets flyvninger fra Paris Charles de Gaulle til København og Billund.

Kaffe og likør
På de korteste intraeuropæiske flyvninger vil passagererne på business class i fremtiden på morgenflyvninger blive tilbudt en fuld morgenmad med kaffe, te, juice, brød og kager. På andre tidspunkter af dagen er der en snack og et koldt måltid mad. Madtilbuddet på længere europæiske flyvninger vil blive modelleret efter tilbuddet og serviceniveauet på langdistanceflyvninger. Det vil sige, at Air France’s stewardesser vil tilbyde en velkomstdrink, varme måltider, vinservice, gourmet kaffe og likør.

Økonomiklassekunder vil på de korteste ruter blive tilbudt croissanter, et udvalg af søde eller krydrede snacks eller flere gourmet sandwich afhængig af tidspunktet på dagen. På længere europæiske flyvninger vil passagererne kunne nyde et varmt måltid.