Premium Economy-kabine hos Air France, som er KLM's søsterselskab.

Air France præsenterer nye kabiner på A330-fly

De 15 Airbus A330-200-fly i Air France-flåden får nyt kabinedesign. Det første fly med det nye design er indsat på rute til Afrika.

Air France har præsenteret et nyt kabinedesign på selskabets flåde af Airbus A330-200-langdistancefly, som selskabet især anvender på ruter fra Paris-Charles de Gaulle til destinationer i Afrika, Sydasien og USA.

De 15 Airbus A330-200-fly i Air France-flåden får inden årets udgang et helt nyt design som led i en samlet investeringsplan på 140 millioner euro.

I det nye design bliver Airbus A330-200-flyene konfigureret med 36 sæder på business class (40 sæder i dag), 21 sæder på premium economy (samme antal i dag) og 167 sæder på economy (147 sæder i dag). Samlet set bliver der således 16 ekstra sæder om bord.

Første fly med nyt design sat i drift
Den første flyvning med et fly med det nye kabinedesign fandt sted 3. februar og gik fra Paris-Charles de Gaulle til Accra i Ghana.

Indtil udgangen af ​​vintersæsonen vil Air France-passagerer endvidere kunne opleve de nye kabiner på A330-flyvninger til Ouagadougou i Burkina Faso samt til Houston.

Fra sommersæsonen vil det nye kabinedesign løbende også blive introduceret på fly, der betjener selskabets ruter til Cotonou i Benin, Lagos i Nigeria og Niamey i Niger samt Bengaluru og Delhi i Indien og Seattle, Chicago og Dallas i USA.

Nye sæder, skærme og WiFi
På business class indebærer det nye design en to meter lang lie-flat seng og en ny 18,5 tommer bred HD-skærm. På premium economy er der blevet mere plads med nye og bredere sæder, der kan lænes 130 grader tilbage, ekstra plads til bagage en 13,3 tommer bred HD-skærm.

På economy class er der blandt andet blevet mere plads mellem armlænene, et større bord og forstærket ergonomisk skum i sæderne, som kan lænes 118 grader tilbage. HD-skærmene på economy class er 11,6 tommer brede.

De nye kabiner er udstyret med WiFi, som fås i tre forskellige versioner – fra den gratis Message Pass til Surf Pass og Stream Pass mod betaling. På alle klasser er der desuden personlig stikkontakt og USB-stik ved sædet til opladning af elektroniske enheder under flyvningen.

 

Relaterede artikler:

Air France lancerer otte nye destinationer

Air France-KLM runder 100 millioner passagerer

Air France vil halvere sin A380-flåde