Air France-premiere på nye kabiner

Air France har sendt de første mellemdistance-fly med nye kabiner i luften.

Air France er netop gået i gang med udskiftningen af kabinerne ombord på sin flåde af Airbus A319-fly, der bruges på de mellemlange flyvninger, her i blandt på ruten mellem København og Paris Charles de Gaulle.

24 Airbus A319-fly vil blive udstyret med nyt interiør i løbet den første halvdel af 2015, og 25 Airbus A320-fly i den første halvdel af 2016. Samlet set vil der blive installeret 7.800 nye sæder.

Fornyelserne er et resultat af en undersøgelse lavet blandt et udvalgt panel af både eksisterende og mulige kunder og indflydelsesrige personer fra rejsebranchen. Air France har i alt analyseret 10.000 forskellige svar.

Der er investeret 50 millioner euro i de nye kabiner for at bringe dem op på det bedste internationale niveau med lædersæder til passagerer på både Economy og Business class. Inflight service er ligeledes blevet forbedret. Der vil blive serveret gratis varme måltider på både Economy og Business class på mellemlange flyvninger på over to timer. Det kommer således ikke til at blive tilfældet på ruten mellem Paris og København, der normalt tager lige under to timer.

“Vi er nødt til at være offensive for at vinde kampen om de mellemlange ruter. Med disse nye kabiner sigter vi efter at blive de bedste i verden. At blive kundernes foretrukne selskab på afgange fra Europa er nu et strategisk mål i vores Perform 2020-plan”,udtaler Frédéric Gagey, direktør for Air France, med henvisning til selskabets igangværende spareprogram.

Ny Flex-billet
Air France har derudover været ekstra opmærksomme på deres passagerer, som rejser i forretningsøjemed. Disse kunder udgør næsten 30 procent af alle passagerer og ønsker ofte at få effektiv service og total fleksibilitet.

Derfor introducerer Air France en ny ”Economy Flex”-billet. Den kan refunderes og ændres uden beregning inden for den samme bookingklasse. Der kan medbringes et stykke baggage på op til 23 kilo uden beregning samt en taske på op til 12 kilo ombord på flyet.

Derudover giver Economy Flex adgang til SkyPriority-sikkerhedskontrollerne, som sikrer en hurtig service i lufthavnen, ligesom man er garanteret plads i forreste del af Economy-kabinen, så man kan komme hurtigt af flyet.