AirBaltic øger presset på Estonian Air

Med to nye ruter fra Tallinn øger airBaltic presset på Estonian Air, der har base i Tallinn.

Flyselskabet airBaltic fra Letland øger nu presset på Estonian Air fra nabolandet Estland. Således åbner airBaltic den 6. og 7. maj to nye ruter fra Estlands hovedstad Tallinn til Berlin og Wien. Tallinn er Estonian Airs trafikknudepunkt og selskabet flyver selv til Berlin og Wien.

Ruterne til Berlin og Wien vil supplere den rute fra Tallinn til Paris, som airBaltic allerede opererer i dag fra Estonian Airs hjemmebane.

Vendt til overskud
Med ruteåbningerne fortsætter airBaltic den positive stime, som selskabet har været inde i de senere år. Her er flere år med underskud blevet vendt til overskud, selskabet er gået ind på chartermarkedet og har blandt andet etableret et codeshare-samarbejde med British Airways.

Estonian Air er også i gang med en økonomisk turnaround med den tidligere Cimber Sterling-chef Jan Palmér i direktørstolen.

AirBaltic tilbyder samlet 60 destinationer i hele rutenetværket, og heri indgår såvel København og Billund, mens airBaltic også er aktive i de andre skandinaviske markeder med ruter til Aalesund, Bergen, Oslo, Göteborg og Stockholm.