American Express lander i Københavns Lufthavn

Den amerikanske rejse- og finansgigant American Express åbner tre vekselskontorer i Københavns Lufthavn. American Express Foreign Exchange Services fremhæver lufthavnens store vækst og adgangen til 22 millioner årlige flypassagerer som baggrunden for etableringen.

Rejsende fra Københavns Lufthavn får fremover større mulighed for at veksle gode danske kroner til fremmed valuta, inden rejsen.

Det sker i forbindelse med, at American ExpressForeign Exchange Services åbner tre nye vekselkontorer i Københavns Lufthavn. Dermed indskriver lufthavnen sig lokationsmæssigti rækken af omkring 1.770globale vekselkontorer i mere end130 lande hos den amerikanske rejse- og finansgigant.

De nye vekselkontorer i Københavns Lufthavn kan hjælpeflypassagererne med omveksling af valuta samt salg af rejsechecks.

I forvejen tilbyder Danske Bank og Nordea i lufthavnen omvekslingaf fremmed valuta. Danske Bank har vekselkontorer i transithallen og Arkaden, mens Nordea betjener kunderne fra transitområdet og Terminal 3 (lige før Security). Herudover har Danske Bankopstillet to hæveautomater – en i henholdsvis Terminal 1 og Terminal 3.

American Express har tydeligvis fået øje på Københavns Lufthavn som den største og vigtigste lufthavn i Norden.

“Københavns Lufthavn er en af de hurtigst voksende lufthavne i Europa ogpassagertallet erindtil videre vokset med otte procent i indeværende år.Det er en god udvikling for vores forretning at kunne få mulighed for at tilbyde vore ydelser til de 22 millioner rejsende, der hvert år passerer gennem lufthavnens terminaler,“ siger Helen Grace, der er VP Global Airport Sales hos American Express Global Foreign Exchange Services.

American Express har i forvejen en række vekselkontorer i en lang række lufthavnene i Europa, blandt andet London-Heathrow, Birmingham, Edinburgh, Glasgow, Madrid. Wien, Geneve og Nice.

(Foto: American Express Foreign Exchange i London Heathrow Airport)