(Foto: Kåre Thor Olsen)

Apollo satser massivt fra Odense Lufthavn

På et pressemøde torsdag i denne uge vil Danmarks tredjestørste rejsearrangør Apollo løfte sløret for en massiv satsning, der vil medføre en betydelig udvikling af chartertrafikken fra Odense Lufthavn.

I sommeren 2010 var det fjerde år i træk, at rejsearrangøren Apollo havde valgt Odense Lufthavn til charteroplæg.I alt 3.000 flysæder blev udbudt til Kreta og Bulgarieni den sommersæson, der netop er afsluttet.

Apollos interesse for Odense Lufthavn har været til stede siden 2007, hvor lufthavnens bane blev forlænget til 2.000 meter, hvilket har muliggjort flyvninger til en række sydeuropæiske destinationer.

Men noget kunne tyde på, at der fremover kommer væsentligt flere charterflyvninger fra Odense Lufthavn. Apollo har sammen med lufthavnen inviteret til fælles pressemøde torsdag den 23. september, hvor parterne vil præsentere en “massiv satsning og en betydelig udvikling af chartertrafikken fra Odense Lufthavn,“ som det hedder i en skrivelse til pressen.

Et godt gæt vil være, at der kommer spanske destinationer på rutekortet.

Odense Lufthavn er i dag et S.m.b.A (Selskab med begrænset ansvar) og ejes af kommunerne i Odense, Nordfyn og Kerteminde. Selskabet blev i 1998 etableret, da staten besluttede ikke længere at drive lufthavnen. I mellemtiden har ejerkredsen forsøgt at sælge lufthavnen, men uden held.

Men nu lader det til, at ejerkredsen går aktivt ind i udviklingen af lufthavnen. I hvert fald er lufthavnens bestyrelsesformand Jørgen Clausen – stadsdirektør i Odense Kommune – tilstede ved torsdagens pressemøde.

Foto: Apollo indleder en massiv satsning fra Odense Lufthavn (foto: Kåre Thor Olsen)