Apollo skadesfri i håndbold-konkurs

Charterselskabet Apollo var storsponsor af den nu konkursramte håndboldklub AG København, men taber ikke penge på klubbens deroute.

Det er ikke kun i luftfartsbranchen at konkurserne hærger. Også i sportsverdenen er der nogle gange ikke anden udvej end at smide håndklædet i ringen, bide i græsset og indgive en konkursbegæring. Det gjorde håndboldklubben AG København tirsdag.

Charterarrangøren Apollo har siden november sidste år været storsponsor af håndboldklubben fra den københavnske vestegn, der med storspilleren som Mikkel Hansen og rigmanden Jesper ”Kasi” Nielsen i spidsen opbyggede en hårdtslående håndboldgigant, der dominerede den danske herreliga.

Kasi-Jesper trak sig fornylig ud af AG København, da han ikke gad tabe flere penge på eventyret. Og det udløste tirsdagens konkurs.

Hos Apollo ærgrer direktør Stefan Vilner sig.

”Det er rigtig trist. Men rent økonomisk har det ikke den store betydning for os. Vi har ikke noget i klemme og taber ikke penge på konkursen,” siger Stefan Vilner, der dog ikke vil ud med hvor meget Apollo har smidt efter AG København i den periode sponsoratet varede.

De resterende penge, som var øremærket AG København i år, vil ikke blive kastet efter et nyt sportssponsorat.

”Jeg kan ikke se hvad vi skulle kaste os over lige nu. Det er svært at finde et andet sportsbrand, der kan give lige så meget eksponering, som AG København har givet os. Sportssponsorater er markedsføring ligesom avisannoncer og tv-reklamer er det. Nu vil vi blot bruge pengene til at investere i en anden form for markedsføring,” forklarer Stefan Vilner.

Apollo sponsorerer dog fortsat svømmeren Lotte Friis og triatleten Rasmus Henning.