Premium Economy Class i Boeing 777-200 (Foto: Austrian)

Austrian er færdig med at udrulle Premium Economy

Det er nu muligt at booke Premium Economy Class på Austrian-langdistanceruter på samtlige 11 langdistancefly. Endnu et fly er på vej ind i flåden.

Austrian Airlines annoncerede tilbage i efteråret 2016, at selskabet ville indføre Premium Economy Class i langdistanceflyene fra foråret 2018. Nu er det forår – ifølge kalenderen – og det er derfor muligt at booke de nye sæder på samtlige 11 langdistancefly hos det østrigske Star Alliance-flyselskab.

Det er således 228 nye sæder, der er blevet installeret på de 11 langdistancefly, hvoraf seks fly er af typen Boeing 767-300ER, mens de øvrige fem er Boeing 777-200ER. Et sjette Boeing 777-fly er også på vej ind i flåden, og det vil også få de nye sæder monteret. Flyet har tidligere tilhørt Aeroméxico og blev i midten af februar fløjet fra Mexico City til Pinal Airpark i Arizona, inden det skal klargøres til drift hos Austrian.

Flyene er gradvist blevet opgraderet, og det er sæder fra producenten ZIM, der også leverer til andre flyselskaber i Lufthansa-gruppen, der er blevet installeret. Sædeafstanden er på 38 tommer (97 centimeter, red.), og de nye sæder er udstyret med specialdesignede fodstøtter, brede armlæn samt strømstik og USB-port.

For prisbevidste forretningsrejsende
Premium Economy Class er andet og mere end nye flysæder og ekstra benplads. I denne serviceklasse, er det muligt at indchecke to stykker bagage, der maksimalt må veje 23 kg. pr. stk. Underholdningen kan opleves på 12 tommer touchskærme, og flymaden vælges fra menukortet og serveres på kinesisk porcelæn. Endelig er der nye amenity kits til passagererne.

“Den nye Premium Class er en vigtig milepæl i vores strategi med at knytte individualisering sammen med kvalitet. Kunden kan individuelt vælge serviceklasse efter behov, hvad enten man vil være prisbevidst og flyve Economy Class, give sig selv lidt bedre service og komfort i Premium Economy, eller rejse i luksus på Business Class,” skriver Austrian i en pressemeddelelse.

Selskabet mener, at Premium Economy Class især henvender sig til passagerer, der gerne vil bruge penge på mere service og komfort på deres ferierejse, eller prisbevidste virksomheder, hvis medarbejdere kan få mere komfort på forretningsrejser.

Det nye produkt er tilgængeligt på flyvninger fra Wien til Chicago, New York-JFK, Newark, Washington D.C, Miami, Los Angeles, Toronto, Havana, Mauritius, Seychellerne, Maldiverne, Colombo, Bangkok, Beijing, Shanghai og Hong Kong samt på de nye ruter til Tokyo og Cape Town, der åbner i løbet af 2018.

 

Relaterede artikler:

Nye Austrian-ruter til Sydafrika og Japan

Austrian overvejer køb af nye langdistancefly

Austrian indfører Premium Economy