Bornholmerne vil til sol og varme

Det går godt med salget af charterrejser fra Østersøens Perle til populære feriemål i Spanien og Tyrkiet. Spies overvejer at indsætte et ekstrafly til en græsk ferieø.

Mange bornholmere er ved at være godt trætte af sne og kulde. Det mærker man hos Danmarks største rejsearrangør Spies, der igen i år flyver direkte fra Bornholms Lufthavn til Spanien og Tyrkiet. Den 14. maj flyver Thomas Cook Airlines til Mallorca med en Airbus A320 med plads til 177 passagerer.

“Når vi sammenligner vort bornholmske salg med salget på samme tidspunkt i fjor, ligger vi ca. 30 pct. foran. Op mod halvdelen af rejserne er således solgt på vor afgang den 4. maj tilTyrkiet,“ fortæller kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Lige nu vurderer Spies, om der skal indsættes ekstrafly fra Bornholm. En flyvning til Kreta eller Rhodos kan komme på tale, hvis rejselysten fortsætter med at være stor på øen.

Spies er Danmarks største rejsearrangør med en markedsandel på ca. 31 pct. Selskabet indgår i rejsegruppen MyTravel Denmark, som er en del af den nordiske rejsekoncern Thomas Cook Northern Europe med rejsearrangørerne Ving i Norge og Sverige, Tjäreborg i Finland, flyselskabet Thomas Cook Airlines Scandinavia samt hotelselskabet Resorts & Hotels.