Air France har de sidste to år installeret nye kabiner i sine Boeing 777-fly.

Business Class til New York for 8.800 kroner

Air France gør det nu muligt at krydse Atlanten på Business Class for under 9.000 kroner på en returrejse. For at få fuld valuta for pengene er det dog vigtigt at vælge den rigtige afgang.

Kunne man godt tænke sig at forkæle sig selv lidt og har man aldrig prøvet at flyve på Business Class, så giver Air France nu rejsende fra København mulighed for at flyve frem og tilbage på Business Class mellem København og New York med skift i Paris Charles de Gaulle for kun 8.800 kroner. Normalt koster en Business Class-returbillet typisk 25.000 kroner eller mere.

Tilbuddet gælder i dagene omkring påske samt fra 22. juni til 30. august og igen i slutningen af november samt i ugerne omkring jul. Det gælder dog om at være ude i god tid og have luft i kalenderen til at kunne tage af sted de rigtige dage. Air France forlanger nemlig, at man bestiller mindst 21 dage i forvejen og tilbringer natten mellem søndag og mandag på destinationen, inden man flyver tilbage.

Foruden New York, så tilbyder Air France også billige Business Class-billetter til byer som Boston, Washington, Miami og Las Vegas.

Dragende effekt
Skal man have det maksimale ud af oplevelsen, så bør man nok gøre sig umage med at undersøge præcis hvilken flytype Air France anvender på de flyvninger fra Paris til USA, som man har udset sig. Air France er nemlig i gang med at installere nye Business Class-sæder på sin flåde af 44 Boeing 777-fly. Det første fly med den nye kabine blev indsat på netop Paris – New York i juli sidste år. Men Air France forventer først at have de nye sæder i alle Boeing 777’ere en gang næste år.

Og selvom dobbeltdækkerflyet Airbus A380 uden tvivl vil have en dragende effekt på mange, så skal man være opmærksom på, at man her ikke finder de nye Business Class-sæder.

På ruten fra Paris til New Yorks JFK-lufthavn anvender Air France et miks af Boeing 777, Airbus A380, Airbus A330 og Airbus A340 fly. På ruterne til Washington og Boston anvendes oftest Boeing 777, mens Miami-ruten ofte betjenes med Airbus A380-fly.

Air France begyndte sidste år at installere nye Business Class-sæder i sine Boeing 777-fly.