Carsten Nørland forlader CPH

Københavns Lufthavn skal have ny salgs-og markedsdirektør, da Carsten Nørland har søgt nye udfordringer udenfor lufthavnen.

En af Københavns Lufthavns mest markante profiler, salg- og markedsdirektør Carsten Nørland, har sagt sin stilling på for at søge nye udfordinger. Han forlader CPH ved udgangen af marts måned for at tiltræde i en ledende stilling i en virksomhed, hvis navn endnu ikke må oplyses.

”Jeg har haft nogle fantastisk spændende år i lufthavnen, og jeg har virkelig fået CPH og hele atmosfæren i blodet. Så det er med vemod, at jeg skal sige farvel. Nu skal jeg prøve et job, hvor jeg får et bredere og mere generelt ansvar end det salg- og markedsmæssige. Det er en udfordring, jeg ikke har kunnet sige nej til”, siger Carsten Nørland.

Indtil videre varetages Carsten Nørlands opgaver af administrerende direktør Thomas Woldbye sammen med det lokale ledelsesteam i salg- og markedsorganisationen. Samtidig har Thomas Woldbye igangsat en rekrutteringsproces, så lufthavnen hurtigst muligt kan finde en erstatning for Carsten Nørland.

”Carsten har været en meget vigtig spiller i den gennemgribende udvikling af forretningen, som vi har gennemført de seneste år. Vi vil fortsætte samme udvikling, så vi kan blive endnu bedre til at opfylde kundernes behov, tiltrække nye flyruter og tilbyde attraktive shoppingmuligheder. Jeg ønsker Carsten alt godt med de nye udfordringer uden for CPH,” siger administrerende direktør Thomas Woldbye.