Dansk chokolade på Singapore-fly

Singapore Airlines vil fremover servere dansk chokolade for sine business class-kunder.

Fra i morgen er det ikke kun gæsterne på Michelin-restauranterne Noma, Geranium og Relæ, der får serveret den prisbelønnede danske Oialla-chokolade. Således får Singapore Airlines’ kunder på business class også mulighed for at smage den danske gourmet-chokolade.

Bag Oialla’s populære smag står den anmelderroste chocolatier Rasmus Bo Bojesen, som netop har åbnet en ny restaurant på Christiansborg. For Rasmus Bo Bojesen er samarbejdet med Singapore Airlines en helt naturlig udvikling for Oialla, som de seneste år har vundet udbredelse på nogle af verdens bedste restauranter.

”Vi laver chokolade af høj international kvalitet, og ønsker derfor samarbejdspartnere, som er kendt for det samme” siger Rasmus Bo Bojesen, hvis chokolade er lavet på vilde kakaobønner af sorten Beniano, som indsamles dybt inde i den bolivianske del af Amazonas.

Tim Lee, General Manager Scandinavia for Singapore Airlines, er enig i, at den høje kvalitet udgør fundamentet for samarbejdet.

”En rejse med Singapore Airlines skal være en oplevelse af høj kvalitet. Derfor har vi altid været meget bevidste om, hvilke madvarer vi serverer for vores kunder. Oialla har vist sig at være blandt verdens bedste gourmet chokolader og derfor er det helt naturligt, at chokoladen skal serveres for vores kunder.”

En god historie
Det er ikke første gang at Singapore Airlines indgår et tæt samarbejde med specialister fra toppen af dansk gastronomi. Sidste år fik Skarø Is også luft under vingerne, da de blev en del af menuen på Singapores Airlines’ flyvninger.

”Skarø Is er et glimrende eksempel på en dansk kvalitets-is, som vores kunder sætter stor pris på. Det er en fantastisk is, med en god historie bag sig. De samme kvaliteter ser vi hos Oialla. Vi finder det derfor helt naturlig at tage Oialla med på turen, og vi glæder os til at tilbyde vores kunder denne luksuriøse danske chokolade på deres tur til Singapore,” siger Tim Lee, General Manager Scandinavia for Singapore Airlines.