DAT sælger rute-billetter til Egypten

DAT sætter restpladser til salg på charterflyvninger til Egypten i den kommende vinter.

Danish Air Transport (DAT) sælger i den kommende vintersæson restpladser på de flyvninger, som selskabet alligevel gennemfører for charterarrangøren Apollo mellem København og den ægyptiske badeby Sharm el Sheikh.

Ruten flyves hver fredag fra den 23. oktober 2015 til 25. marts 2016 og flyvetiden er fem timer.

Der er afgang hver fredag fra Københavns Lufthavn kl. 07.55 med ankomst i Sharm el Sheikh kl. 13.55. Hjemkomst er hver fredag fra Sharm el Sheikh kl. 15.00 med ankomst i København kl. 18.55. Afgangen den 23. oktober er dog først kl. 08.55.

Det vil være et af DAT’s fem Airbus A320-fly, som betjener ruten. Og det er de sidste 30-40 pladser på det 180 sæders store fly, som DAT sælger. Det præcise antal på hver enkel afgang afhænger af hvor meget Apollo selv har kunne sælge.

Under gevaldigt pres
De senere års politiske uro i Egypten har gjort, at antallet af turister på steder som Hurghada og Sharm el Sheikh er faldet voldsomt. Det har sat hotellerne i områderne under gevaldigt under pres. DAT håber derfor at kunne tiltrække solhungrende danskere, der selv finder gode hoteltilbud på de store bookingportaler, og derfor kun har brug for en flybillet.

Det danske flyselskab Primera Air har de seneste to år solgt restpladser på mange af sine flyvninger til Sydeuropa og Nordafrika. Flyvninger, som primært er fyldt med blandt andet Bravo Tours’ chartergæster.

DAT selv har et lignende setup om sommeren, hvor man sælger restpladser på de flyvninger fra Billund og Odense til Napoli, som selskabet gennemfører for Gislev Rejser.