Delta opruster på CPH-rute

Tidligere opstart, daglige flyvninger fra starten og større fly. Delta Air Lines opruster i 2016 på flere fronter på sin sommerrute mellem CPH og New York.

SAS og Norwegian får næste år skærpet konkurrence på sommertrafikken mellem København og New York. Den tredje aktør på ruterne mellem de to storbyer, Delta Air Lines, opruster nemlig kraftigt på den rute til JFK-lufthavnen, som selskabet hvert år opererer i sommerhøjsæsonen.

Det amerikanske luftfartsselskab opruster på tre fronter. For det første åbner ruten den 27. maj. Det er en uge tidligere end det var tilfældet i år. For det andet flyves der fra starten en gang dagligt. I år startede man med fem ugentlige flyvninger og gik først op på daglige betjening fra den 1. juli.

Og endelig så vil ruten næste år blive betjent med et større fly end i de to seneste år. Det 171-sæders Boeing 757-200 single-aisle fly vil blive byttet ud med et Boeing 767-300 widebody-fly med plads til 210 passagerer.

Tiltagene betyder, at Delta Air Lines øger kapaciteten med 72 procent i de første uger frem til 1. juli og med 23 procent resten af sommeren indtil ruten lukker i slutningen af august.

Ekstra benplads
På ruten er det muligt at flyve på Delta One, som inkluderer lie-flat sæder med Westin Heavenly Inflight Bedding fra Westin Hotels & Resorts og en række spændende menuer – inspireret af regionen.

Passagerer, der flyver på Delta Comfort+, Deltas premium økonomiklasse, får op til ti centimeter ekstra benplads, og sæderne kan lænes 50 procent mere tilbage end på Deltas standard økonomiklasse sæder. Dertil kommer prioriteret boarding. Alle rejsende har adgang til underholdning on-demand og WiFi.

JFK-lufthavnen i New York er et knudepunkt for Delta Air Lines, og i lufthavnen finder passagererne Deltas største Sky Club, der har tagterrasse og tilbyder et stort udvalg af mad og drikkevarer. Alle, der flyver på Delta Comfort+, har adgang til Sky Club.

Ruteplanen for København – New YorkDL219

København kl. 14:10

New York-JFK kl. 16:50DL218

New York-JFK kl. 22:30

København kl. 12:25 (dagen efter)

Efter to år med mindre Boeing 757-200 fly vil Delta Air Lines næste år igen bruge Boeing 767-300 fly på sin sommerrute mellem København og New York.