Direkte charterfly fra Billund til Maldiverne

Primo Tours lancerer Maldiverne i Det Indiske Ocean som ny oversøisk charterdestination fra Billund.

Drømmer man om et landskab a la Bountyland med kridhvide palmeklædte sandstrande, azurblåt hav og hytter direkte ud til vandet, så er Maldiverne med sine 26 atoller det rigtige sted.

Her kan livsdrømmen gå i opfyldelse, når man rejser direkte med charterfly fra Billund til øen Maamigili, hvor der i efteråret 2011 er blevet anlagt en 1.800 kilometer lang landingsbane, så flyet fra Danmark kan lande direkte i tropeparadiset.

Normalt skal man rejse mellem 13 og 14 timer fra en dansk lufthavn via transferlufthavne til hovedøen Malé via Doha, Dubai eller Istanbul og herfra videre med et ATR42-400 fra det lokale flyselskab Flyme. Men den danske charterarrangør Primo Tours vil gøre det anderledes.

Fra den 5. januar 2015 tilbyder Primo Tours flyvninger med det danske charterflyselskab Jet Time direkte til ferieøen, hvor en velhaver har bygget en landingsbane, der er lang nok til, at Boeing 737-flyet fra Jet Time kan lande. Flyvetiden er på 11 timer og 30 minutter med en teknisk mellemlanding i Dubai.

Enestående rejsemål til lavere priser
Primo Tours-gæsterne oplever den fordel at slippe for at komme via hovedlufthavnen i Male og derfra videre med lokalt fly til øerne. Man lander simpelthen direkte i ferieparadiset, idet der blot er fem minutter med speedbåd til bungalows på øerne Sun Island og Holiday Island.

Der er også en stor prismæssig gevinst ved at benytte Primo Tours. Nyhavn Rejser sælger eksempelvis en rejse til Maldiverne i januar næste år med 7 nætters ophold i beach villa for 21.000 kroner per person. Hos Primo Tours skal man betale omkring 14.000 kroner for 7 nætter og flyrejse fra Billund via Dubai.

“Vores mål er at gøre enestående rejsemål opnåelige for vores gæster og med et direkte fly bliver det mere komfortabelt at opleve Maldiverne,“ siger Bjarke Hansen, der er administrerende direktør hos Primo Tours.

Man skal dog ikke vente for længe med at benytte sig af det nye chartertilbud.Republikken Maldiverne, der ligger midt ude i Det Indiske Ocean vil efter alle forudsigelser være forsvundet i år 2100, hvis verdenshavene fortsætter med at stige i den nuværende takt. Derfor er republikken da også ved at spare sammen til at kunne købe en bid af Sri Lanka til at huse øernes omkring 400.000 indbyggere til den tid.