EasyJet med tårnhøj belægningsprocent

I august måned kunne det britiske lavprisflyselskab easyJet praktisk talt melde udsolgt på alle selskabets afgange. En belægningsprocent på 92,3 % var med til at få et rekordstort antal passagerer med ombord på flyene.

Det går godt for det britiske lavprisflyselskab easyJet. I august måned rejste5,2 mio. passagerer med selskabet mod kun 4,8 mio. året før. Det repræsenterer en stigning i passagertallet på 8,4 %.

EasyJet har i høj grad formået at udnytte kapaciteten på selskabets fly optimalt. Belægningsprocenten har i august måned været hele 92,3 %, hvilket samtidig er et halvt procentpoint højere end året før.

År til dato har selskabet transporteret 48,4 mio. passagerer, hvilket er en fremgang på 7,7 % i forhold til samme periode året før. Belægningsprocenten har også år til dato være imponerende høj med 86,9 % af samtlige sæder solgt.

EasyJet er det første selskab, der etablerer sig i den nye CPH Go lavpristerminal. Fredag den10. september vil selskabet på et pressemøde i København redegøre for planerne omkring satsningen i CPH Go. Det sker samtidig med, at selskabet sender det første fly afsted fra København til Paris CDG.

Læs også:

Første lavprisrute fra København til Paris CDG

Endnu en easyJet-rute fra København