EasyJet og BCD Travel i europæisk samarbejde

Det britiske lavprisflyselskab easyJet har fået adgang til BCD Travel´s europæiske kundedatabase, mens BCD-kunderne får lettere ved at booke easyJet-billetter.

Det britiske lavprisflyselskab easyJet arbejder ihærdigt på at fastholde og udvikle positionen i det europæiske erhvervsrejsemarked. Tidligere har flyselskabet blandt andet indgået en omfattende aftale med American Express Global Business Travel, og nu er turen kommet til BCD Travel.

EasyJet og BCD Travel har indgået en aftale om, at flyselskabets ruter bliver tilgængelige i erhvervsrejsebureauets omfattende netværk, mens easyJet til gengæld får adgang til BCD Travel´s europæiske kundedatabase.

“Vi er meget begejstrede for det nye partnerskab med BCD Travel i Europa. Det indikerer, at vi har gjort store fremskridt de seneste to år med udviklingen af vores tilbud målrettet forretningsrejsende. Vi glæder os til at byde mange flere af BCD Travel´s kunder velkommen ombord på vores fly,“ siger Toby Joseph, der er europæisk salgsdirektør i easyJet.

Over 10 mio. forretningsrejsende
Omkring hver sjette kunde hos easyJet tilhører forretningsrejsesegmentet. Det skyldes især, at lavprisflyselskabet har udviklet særlige pris- og billettyper, der modsvarer behovet i forretningsrejsemarkedet. Der er tale billettyperne Standard, Flexi og Inclusive, der i stor stil bookes af over 10 mio. passagerer på årsbasis. Disse billettyper bliver med BCD-aftalen mere tilgængelige for erhvervsrejsebureauet kunder.

“Vi er glade for at kunne tilbyde easyJet´s ydelser til vores forretningskunder og dermed hjælpe vores nye samarbejdspartner med at være til stede på de platforme, som forretningsrejsende og rejsebureauer benytter,“ siger Thomas Stöckel, der er ansvarlig for leverandørrelationer i BCD Travel i Europa.

EasyJet er det tredjestørste flyselskab i Københavns Lufthavn med årligt op imod 1,2 mio. passagerer. Der tilbydes i dag12 ruter fra CPH til destinationerne Basel, Berlin, Bristol, Edinburgh, Geneve, Lissabon, London-Gatwick, London-Stansted, Manchester, Milano, Paris og Rom. Den 31. marts åbner easyJet rute nummer 13 fra København, når Hamburg bliver ny destination.