EasyJet-rute nr. 500 indviet

I fredags åbnede det britiske lavprisflyselskab easyJet sin rute nr. 500. Jubilæumsruten er den nye afgang mellem Milano-Malpensa og Oporto. EasyJet er i dag 4. største operatør i Københavns Lufthavn.

På mindre end 15 år er lavprisselskabet blevet et af Europas førendeluftfartsselskaber.I dag flyver selskabetpå 45 af Europas top 100-ruter og har etableret 19 baser i 28 lande med en samlet flåde på 182 fly.

I Københavns Lufthavn er easyJet i dag den 4. største operatør og opererer ruter til London (både Stansted og Gatwick), Berlin, Manchester, Milano og Genéve.

I fredags kunne selskabet så fejre åbningen af rute nr. 500, da easyJet kunne sende første fly afsted fra basen i Milano-Malpensa med kurs med Oporto.

“At nå 500 ruter på mindre end 15 år er en bedrift, jeg er meget stolt af. Vores forøgede stærke position i Europa er resultatet af et målrettet fokus på de destinationer, vores kunder er interesserede i, på belejlige afgangstider, og at vi flyver til centralt beliggende lufthavne. I dag bor over 300 mio. mennesker inden for en times afstand fra en easyJet lufthavn, hvilket vil gøre os i stand til at vokse yderligere 10 pct. næste år og transportere over 50 mio. passagerer,“ udtaler easyJet CEO, Andy Harrison.