Annika Liljenberg, kommende ruteudviklingschef i Aalborg Lufthavn. (Foto: CPH)

Endnu en ruteudvikler fra CPH til jysk lufthavn

Aalborg Lufthavn har ansat Annika Liljenberg som ny ruteudviklingschef fra 1. juni 2021. Hun kommer fra Københavns Lufthavn, som det også har været tilfældet med to kolleger, der nu er ansat i Billund og Aarhus.

De jyske lufthavne kigger tilsyneladende mod øst, når de skal tiltrække specialister til at styrke ruteudviklingen i lufthavnene. 

Det er blandt andet tilfældet med Aalborg Lufthavn, der fra 1. juni har ansat Annika Liljenberg som Director of Route Development, eller hvad der på godt dansk kaldes ruteudviklingschef.

I Aalborg Lufthavn skal den nye ruteudviklingschef sætte yderligere fokus på ruteudvikling i tæt samarbejde med administrerende direktør Niels Hemmingsen samt salgs- og marketingdirektør Rikke Mølgaard, der glæder sig over ansættelsen.

“Vi ser meget frem til, at Annika Liljenberg bliver en del af vores team, hvor hun med sin ekspertise, stærke netværk i branchen og analytiske og strategiske know-how inden for ruteudvikling vil være med til at få Aalborg Lufthavn til at nå nye højder, siger Rikke Mølgaard.

Stor erfaring og omfattende netværk
Det er en meget erfaren kandidat, som fremover kommer til at repræsentere den nordjyske lufthavn. Annika Liljenberg har været ansat i 12 år i Københavns Lufthavn som Senior Route Development Manager med sin egen portefølje af flyselskaber, og forud for det har der været næsten fem år i Sterling Airlines samt ansættelser hos henholdsvis Star Tour (nu TUI, red.) og Apollo Rejser.

Dermed har den nye ruteudviklingschef også et stort og omfattende internationalt netværk med sig, som fremover vil komme Aalborg Lufthavn til gavn.

“Jeg glæder mig meget til at blive en del af teamet i Aalborg Lufthavn og til at fokusere på at tiltrække nye og spændende destinationer, til glæde for såvel regionen, lufthavnen, fly- og rejseselskaber samt erhvervs- og fritidsrejsende,” siger Annika Liljenberg.

Tre ruteudviklere fra CPH til jyske lufthavne
Det er ikke alene Aalborg Lufthavn, der har fået øje på, at der er mange kompetencer samlet i ruteudviklingsafdelingen i Københavns Lufthavn, der gennem mange år har nydt stor anerkendelse internationalt.

Den 1. august sidste år blev Oliver V. Wormslev Petersen rekrutteret til Aarhus Lufthavn som Director Route Development, og den 1. marts i år er Kaspar Andreas Nissen tiltrådt som markeds- og ruteudviklingschef i Billund Lufthavn. Begge kom direkte fra CPH til stillingerne i de jyske lufthavne.

 

Relaterede artikler:

Billund Lufthavn henter ruteudviklingsekspert i CPH

Aalborg Lufthavn har succes med speeddating

Aalborg Lufthavn ansætter ruteudvikler