Fast Track i Frankfurt for SAS-guld kunder

SAS Eurobonus Guld-kunder kan nu komme hurtigere gennem Frankfurt International Airport uanset hvilket Star Alliance-selskab de flyver med.

Går man rundt med et SAS Eurobonus Guld-kort i baglommen, så bliver det nu nemmere at komme igennem sikkerhedskontrollen i Europas tredjestørste lufthavn i Frankfurt. Star Alliance, som SAS er medlem af, har nemlig fået etableret et særligt ”Star Alliance Gold”-spor i sikkerhedskontrollen i Frankfurts terminal 1.

Det giver alle med Eurobonus Guld-kort og andre Star Alliance Gold-kort mulighed for at komme hurtigere gennem den store lufthavns sikkerhedskontrol uanset hvilken serviceklasse de flyver på. Bare det er med et Star Alliance-selskab. Sporet kan desuden benyttes af passerer, der rejser på first class eller business class med et af de 21 Star Alliance-selskaber, som flyver til og fra Frankfurt.

I de seneste 12 måneder er mere end 47 mio. passagerer ankommet til eller afrejst fra Frankfurt International Airport med et af de 21 Star Alliance-selskaber, som har lufthavnen i sit rutenetværk. De flyver 852 gange om dagen fra Frankfurt til 182 destinationer i 76 lande.

Nye lufthavne hver måned
I alt er 28 flyselskaber medlem af alliancen, som dermed er den største af de tre store globale alliancer.

Det særlige guldspor i Frankfurt er det seneste af en række tiltag, som Star Alliance har taget for sine Gold-medlemmer verden over. Det er de rejsende, der er på de højeste niveauer i Star Alliance-selskabers loyalitetsprogrammer.

Frankfurt er den 130. lufthavn, der får et Star Alliance Gold-spor i sikkerhedskontrollen. Nye lufthavne kommer til hver måned. Desuden har Star Alliance indført et ”guld-spor” i pas- og indrejsekontrollen i 10 lufthavne verden over.

 

 

Relaterede artikler:

Genvej til Star Alliance guldkort

Ny SAS-lounge til en halv mio. rejsende

SAS EuroBonus-point i 400 danske butikker