Flyrejser fra Aalborg til Florida i vinterhalvåret

Den danske rejsearrangører Comefly har ikke mistet lysten til at arrangere flyrejser til Florida. Fra 19. december og frem til midten af april måned 2012 er der hver mandag direkte fly fra Aalborg Lufthavn til Fort Myers. “Bestil nu og betal til oktober,“ lokker Comefly.

Et overambitiøst oplæg på 20 flyafgange fra henholdsvis Aalborg og Københavns Lufthavn til Fort Myers i Florida i sommeren 2011var nær ved attvinge den nyetablerede rejsearrangør Comefly i knæ.

Det oprindelige program på 2 x 20 afgange blev skåret ned til ialt fire afgange fra Aalborg Lufthavn direkte til Fort Myers. Der blev anvendt et fly af typen Airbus A330-200 med 358 sæder fra britiske Monarch Airlines. Første afgang fra Aalborg Lufthavn var den 21. juni, men med et stærkt reduceret oplæg kunne Comefly til gengæld melde alt udsolgt.

Den lidt problemfyldte start har dog ikke afskrækket Comefly fra fortsat at arrangere flyrejser til Florida. Således har rejsearrangøren netop lagt vinterprogrammet til salg på selskabets hjemmeside.

Der bliver afgang med Monarch Airlinesfra Aalborg Lufthavn hver mandag kl. 13.30 fra 19. december 2011. Der flyves frem til midten af april måned 2012 hvilket betyder, at der samlet udbydes 16 afgange.

“Vi har haft stor succes med vore nonstop-flyvninger og vores destination på Floridas vestkyst ved Fort Myers Beach og Naples/Marco Island. Derfor arbejder vi nu hårdt på at udvide vort program til at inkludere flere hoteller og flere færdige pakkerejser der inkluderer både fly og hotel,“ siger Steen Normann Petersen.

Han fortæller samtidig, at Comefly har indgået et samarbejde med en af de største udlejere af huse og lejligheder i området, som tilbyder alt fra 2-personers lejligheder ved stranden til store huse med alt udstyr og plads helt op til 12 personer.

Fort at sætte gang i salget lokker Comefly med at bestilling kan foretages allerede nu, mens man kan vente med at betale til oktober. Dermed kan selskabet angiveligt sikre sig, at passagergrundlaget er til stede, inden den endelige kontrakt med Monarch Airlines bliver bindende.

En af årsagerne til at salget svigtede for sommeren 2011 var, at Comefly ikke havde indgået aftaler med rejsebureauer, der kunne formidle salget af rejserne. Det ønsker Comefly åbenbart at rette op på i den kommende sæson.

Til Nordjyske.dk siger Steen Normann Petersen: “Vi har ingen aftaler på plads endnu. Men vi kan mærke, at der er interesse for ruten. Ikke mindst fra mange golfbureauer, der gerne vil sende danskere på golfferie i Florida til vinter.“