Flyselskab bliver hovedsponsor for demokratifestival

Danish Air Transport har indgået aftale med Folkemødet om at blive hovedsponsor for den årlige begivenhed i Allinge.

I uge 24 afvikles det årlige Folkemøde i Allinge på Bornholm. Den store demokratifestival har de seneste år trukket op imod 100.000 mennesker til, og derfor er der brug for transportselskaber, der kan bringe en del af deltagerne fra hovedlandet til solskinsøen i Østersøen.

Danish Air Transport (DAT), der i forvejen flyver på indenrigsruten mellem Bornholm og København, har for vane at transportere en pæn del af deltagerne frem og tilbage til Folkemødet, og derfor har flyselskabet fundet det naturligt at blive ny hovedsponsor for Folkemødet, der i år afholdes fra den 14. til den 17. juni.

”Vi flyver deltagere til Folkemødet fra hele Danmark, og derfor har vi ønsket at støtte op om den store begivenhed, som hver sommer samler danskerne til debat på Bornholm,” siger Jesper Rungholm, der er administrerende direktør i Danish Air Transport.

Penge tilbage til øen
Flyselskabet får også rimeligt med indtægter fra Folkemødet til at kunne sende nogle af pengene tilbage til arrangørerne. Den billigste returbillet fra København til Bornholm koster i begyndelsen af juni 818 kroner, men så snart Folkemødet starter op, stiger de billigste billetpriser til 1.800 kroner.

”Vores støtte til øens største begivenhed er udtryk for, at vi er rodfæstet i det bornholmske lokalsamfund og også ønsker at manifestere det tilhørsforhold ved at engagere os i de vigtigste aktiviteter i lokalsamfundet.”

Hidtil har Færgen været hovedsponsor for Folkemødet, og derfor har det også været naturligt for arrangørerne at vende blikket mod DAT.

”Vi har haft et fremragende samarbejde med Færgen, og det er en stor glæde for os, at DAT nu tager over, hvor Færgen har været nødt til at slippe. Det er vigtigt for os at have stærke relationer til de transportører, der er så afgørende for, at vores gæster kan komme til Folkemødet. Så jeg meget tilfreds med aftalen og ser frem til et frugtbart samarbejde med DAT,” siger Mads Holm, der er direktør for Folkemødet.

 

Relaterede artikler:

Folkemøde-fly fyldt mindre op

DAT og CPH sender politikere ud på travetur

DAT tilbyder særfly til politikere

DAT skruer billetpriser til Folkemøde i vejret