Første lavprisrute fra København til Paris CDG

Det britiske lavprisflyselskab easyJet opruster nu yderligere i Københavns Lufthavn. Selskabet åbner den 10. september en rute direkte mellem København og Paris Charles De Gaulle Airport. Selskabet går i stigende grad efter segmentet med forretningsrejsende.

Fra den 10. september bliver det muligt at flyve lavpris fra Københavntil Paris Charles De Gaulle Airport. Hidtil har kun SAS og Air France fløjet direkte mellem de to hovedlufthavne, mens Norwegian har opereret mellem København og Orly-lufthavnen.

Ruten til Paris bliver den 7. rute som easyJet åbner fra Københavns Lufthavn. Selskabet flyver allerede til Berlin, Geneve, Manchester, London Gatwick, London-Stansted og Milano.

”Vi er glade for nu at kunne tilbyde passagererne en daglig lavprisforbindelse mellem København og Paris CDG, hvor kun de gamle, nationale flyselskaber SAS og Air France flyver direkte i dag. Paris er en yderst vigtig destination for både danske turister med hang til storbyferier og forretningsrejsende, der kan spare store beløb på at rejse med easyJet,” siger Thomas Haagensen, der er easyJets Regional General Manager i Nordeuropa.

Der bliver én daglig afgang fra København til Paris-CDG. På hverdage og søndage flyves kl. 16.05 fra København, mens afgangen på lørdage er senerelagt til kl. 18.25. På returrejsen flyves fra Paris-CDG kl. 13.50 på hverdage og søndage samt kl. 16.10 på lørdage.

Der flyves med en Airbus A319, der er indrettet i en version med 156 sæder. Flyvetiden mellem København og Paris er knapt 2 timer.

EasyJet er i dag den 4. største operatør i Københavns Lufthavn efter SAS, Cimber Sterling og Norwegian.