Nicolai Krøyer, ny luftfragtdirektør i Billund Lufthavn. (Arkivfoto: Aarhus Airport)

Fra Aarhus Airport til Billund Lufthavn

Nicolai Krøyer var indtil april sidste år kortvarigt administrerende direktør for Aarhus Airport. Om nogle uger tørner han ud for Billund Lufthavn som luftfragtdirektør.

Den 1. april træder 52-årige Nicolai Krøyer ind ad døren i Billund Lufthavn som direktør for Cargo Handling Billund Airport.

Den nye luftfragtdirektør er ikke ubekendt med shipping- og luftfartsbranchen, da han i en årrække var kommerciel chef hos Aarhus Havn og i en kort periode fra 1. marts 2021 til 31. marts 2022 administrerende direktør i Aarhus Airport.

Hos Cargo Handling Billund Airport får Nicolai Krøyer ansvaret for at sætte retningen for fremtiden i en organisation, der i dag beskæftiger 180 ansatte og håndterer omkring 80.000 tons luftfragt om året.

“Luftfragten i Billund Lufthavn formår gang på gang at skabe gode kunderelationer, og herigennem aktivitet og udvikling. Jeg har stor indsigt i industrien fra shipping i Aarhus Havn, og jeg ser frem til at kunne spille ind med min erfaring i en allerede stærk og kompetent cargoorganisation. Det bliver spændende at blive en del af Billund Lufthavn,” siger Nicolai Krøyer.

Skal sætte mere tempo på udviklingen
Hos Billund Lufthavn overtager Nicolai Krøyer posten efter Jan Ditlevsen, der stoppede den 1. april sidste år efter 24 års ansættelse i lufthavnen.

I den mellemliggende periode har cargocentrets kundechef Tonny Hansen og terminalchef Morten Hansen varetaget opgaverne, mens Ronny Lilienvald, der er udviklingsdirektør i Billund Lufthavn, har haft det strategiske ansvar.

Men nu er den kommende direktør snart klar til at tage over, og det glæder Jan Hessellund, der er administrerende direktør i Billund Lufthavn.

“Vi har nogle ekstremt kompetente medarbejdere og ledere i Cargo Handling Billund Airport, og nu får vi en ny direktør ind, der skal være med til at sætte endnu mere tempo på den udvikling, som vi allerede ser ind i. Nicolai har stor erfaring at trække på både fra luftfarten, men i særdeleshed fra shipping og logistik. Der er noget fra begge verdner, så vi glæder os meget til at få ham med ombord.”

 

Relaterede artikler:

Aarhus Airport skifter igen direktør

“Jeg tror på at markedet kommer til at stige”

Aarhus Lufthavn skal have ny direktør