Gratis kaffe til næsten alle SAS-passagerer

Nu kan – næsten – alle passagerer hos SAS nyde godt af en kop gratis kaffe eller te. SAS har nemlig valgt at genindføre en service, der hævdes at have været særligt efterspurgt af passagerer på Economy Class. Men på i alt seks ruter til Polen, Tyskland og Sverige vil passagererne blive snydt for den gratis kaffe.

Som et led i opgraderingen af selskabets Economy Class produkt på de korte ruter, har SAS besluttet at genindføre gratis kaffe og te på alle europæiske ruter, hvilket således også omfatter de danske indenrigsruter samt indenrigsruterne i Norge og Sverige.

Den forbedrede service blev indført med virkning fra søndag den 29. januar.

Dermed tager SAS endnu et skridt i retning af en styrket positionering af selskabets produkt i forhold til de mange lavpriskonkurrenter, som hidtil har presset SAS, og hvor der ikke har været nogen forskel i inflight-service mellem SAS og de øvrige selskaber.

“Gratis kaffe og te i Economy Class har været et af de mest efterspurgte produkter blandt kunderne, og det glæder os igen at være i stand til at tilbyde denne service. Genindførelsen er et led i vores nye strategi, 4Excellence og er første skridt i retning af et styrket produktudbud. Vi tror også, at dette initiativ vil medvirke til at øge den i forhold rekordhøje kundetilfredshed,“ siger Rickard Gustafson, der er koncernchef hos SAS.

Ingen gratis kaffe på CRJ200-fly fra Cimber

På europæiske ruter opererer SAS tre serviceklasser, henholdsvis Business, Economy Extra og Economy. På de intra-skandinaviske ruter er der to klasser, mens der på indenrigsruterne i Danmark, Norge og Sverige i øjeblikket kun tilbydes Economy Class.

Det er dog ikke alle SAS-passagerer, der kan glæde sig over gratis kaffe eller te. Flyver man fra København til Gdansk, Gøteborg, Hanover, Hamburg, Poznan og Berlin med fly af typen CRJ200, vil det ikke være muligt at kunne få serveret en kop gratis kaffe eller te.

Netop ruterne opereret med CRJ200-fly er med fly, der er wetleaset med besætning fra Cimber Sterling.