Gratis mad og drikke på Economy til de bedste SAS-kunder

SAS vælger nu at kræse ekstra for sine bedste kunder. Alle Pandion-kortholdere får nu gratis mad og drikke på Economy.

Fra den 1. juli tilbyder SAS sine allerbedste kunder, der er de såkaldte Pandion-kortholdere, gratis mad og drikke, når der rejses på Economy Class. Udover den rejsende selv kan vælge fra CloudShop menuen, er det også muligt for eventuelle medrejsende til et Pandion-medlem at få sig et gratis måltid med ledsagende drikkevarer. Denne nye ekstra service gælder på alle SAS-ruteflyvninger, men ikke på charterflyvninger i SAS opererede fly.

Også på landjorden får Pandion-kortholdere nye fordele. Fra den 1. juli har alle Pandion-medlemmerne adgang til “fast track“ i København, Oslo og Stockholm, sålænge der rejses med en Star Alliance-partner. Adgang til fast track gælder også for medrejsende familiemedlem eller forretningskollega.

Pandion-kortet er meget eksklusivt. Udover at have samme fordele som SAS EuroBonus Gold, er indehaverne af Pandion-kort eksempelvis garanteret en plads på alle SAS-fly ved booking op til 24 timer før afrejse. Skulle flyet eksempelvis være udsolgt, må SAS overbooke og om nødvendigt efterfølgende betale kompensation til de rejsende, der ikke får en plads i flyet.

SAS Pandion Card

Gratis mad og drikke på Economy som Pandion-medlem

Dervurderes at væreomkring 1.500 Pandion kortholdere idag. Oprindeligt introducerede SAS konceptet ved at uddele 1.000 kort, men i 2006 blev der inviteret yderligere 500 medlemmer ind i den celebre kreds. Det er således kun muligt at blive Pandion-kortholder ved invitation fra SAS.

Pandion er det latinske navn for en fiskeørn. En fugl med store vinger, der kan flyve meget langt. Det skal Pandion-kortholderne også. For at blive optaget som Pandion-kortholder skal man ifølge kilder i branchen personligt have et årligt forbrug afflybilletter hos SAS til en værdi af mellem 250.000 og 300.000 kr.