- CHECK-IN.dk - https://check-in.dk -

Gratis opgradering til First Class

British Airways er i markedet med et tilbud, der nok skal få hyppigt rejsende på langdistanceruterne til at spærre øjnene op. Det britiske flyselskab tilbyder opgradering fra Club World til First Class, hvis man frem til 14. juni køber en billet til publiceret pris med afrejse indtil den 28. august.

Når der er tale om publicerede priser, er det ikke muligt at benytte virksomhedsaftaler eller andre rabataftaler, men i stedet skal der bestilles en fuld fleksibel billet (J-klasse, red.) eller delvist fleksibel billet (C, D og R, red.) for at kunne gøre sig forhåbning om at blive opgraderet.
“Ikke overraskende er disse opgraderingstilbud ekstremt populære hos vores kunder. Uden ekstra omkostninger kan de nyde alle de ekstra fordele, lige fra de udvalgte lounges til de komfortable suiter om bord på flyene med personlig service. Det er en virkelig god måde for os at vise, at vi sætter pris på vores kunder og giver dem noget tilbage som tak for deres booking og loyalitet,” siger Sara Dunham, der er marketingchef hos British Airways.Kunderne, der kommer til at gøre brug af tilbuddet, kan benytte fast-track i Terminal 5 i London-Heathrow, inden de kan vælge at sætte sig i First Lounge eller Concorde Room. Vælger man at rejse med et af selskabets nye Boeing 787-9 Dreamliner-fly, får man adgang til den mest moderne First Class-kabine, der blev introduceret i 2015.Her er der otte suiter med personlig afskærmning, garderobe, fire opbevaringsrum omkring sædet samt personlig service med a la carte menu, årgangsvine og champagne.

Få ruter undtaget
Som sædvanligt er der nogle ting skrevet med småt, når der kommer et godt tilbud. British Airways har da også udelukket visse ruter, hvor tilbuddet ikke kan benyttes.

Det drejer sig om ruterne fra London-Gatwick til Bermuda samt fra London-Heathrow til Chengdu, Bangkok, Seoul, Bangalore, Chennai og Hyderabad.

Den største forhindring for skandinaviske rejsende i at benytte tilbuddet er, at billetten skal starte i Irland eller Storbritannien, og at billetten skal være købt og udstedt i disse to lande. Men disse udfordringer kan hyppigt rejsende i samarbejde med dygtige rejsebureauer sikkert overvinde.

Opgradering sker samtidig med bestilling af billetten og kan bookes gennem et rejsebureau eller ved henvendelse direkte til British Airways´ britiske call-center.