Gulf Air åbner for mobil check-in i CPH

Bahrain-flyselskabet Gulf Air melder sig nu i rækken af flyselskaber, der kan tilbyde mobil check-in i Københavns Lufthavn.

Det ekspansive flyselskabGulf Airfra den arabiske lilleputstat Bahrain i Den Persiske Golf er kendt for sine teknologiske landvindinger. Inflight-entertainment systemet SkyHub har allerede givet passagerne adgang til direkte TV-transmissioner fra Formel1-løb og Premier League-fodboldkampe under flyvningen.

Nu har Gulf Air også tagetinitiativ til et teknologisk fremskridt på landjorden ved at kunne tilbyde mobil check-in til passagererne.

Fra 24 timer før planlagt flyafgang og op til halvanden time før, kan flypassagerer med Gulf Air nu foretage indcheckning via mobiltelefonen, således at man kan undgå køerne i lufthavnene.

Københavns Lufthavn er blandt de otte første lufthavne, hvor denne service tilbydes. De øvrige lufthavne er Bahrain, Doha, Dubai, Frankfurt, London, Larnaca og Paris-CDG. I forvejen har Københavns Lufthavn en snes selskaber der tilbyder mobil check-in.

Flere lufthavne på vej
Gulf Air flyver til 41 destinationer i 30 lande, så det er en fjer i hatten for Københavns Lufthavn at være blandt de otte første lufthavne og samtidig at værei selskab med de store mega-hubs i London, Paris og Frankfurt.

“Travle og tidsbevidste rejsende bryder sig ikke om at spilde tid med at stå i kø for at checke ind ved skranken i lufthavnen. Mobil check-in sparer ikke blot tid, men giver også kunderne den frihed, at de kan ankomme til lufthavnen netop i tide til det fastlagte boardingtidspunkt,“ siger Shehab Al Saeed, der er marketingchef hos Gulf Air.

Gulf Air oplyser, at flere lufthavne kommer til, så snart de respektive myndighedsgodkendelser foreligger. Herudover gør selskabet opmærksom på, at mobil-boardngkortet kun er gyldigt, når rejsedokumenterne er kontrolleret, godkendt og stemplet ved særlige immigrationsskranker.

Bahrain-selskabet flyver dagligt mellem København og Bahrain med 136 sæders fly af typen Airbus A320. Flyet er indrettet med 120 sæder på Economy Class og 16 sæder på Falcon Gold, der er selskabets business class-produkt.