Iberia med to nye ruter til Brasilien

Iberia konsoliderer selskabets position som største selskab til Latinamerika. Den 1. februar åbner Iberia nye ruter fra Madrid til Fortaleza og Recife i det nordøstlige Brasilien. Begge destinationer er betydelige turistområder.

Der er vækst i BRIK-landene (Brasilien, Rusland, Indien og Kina). TilBrasilien har Iberia unikke muligheder for at konsolidere sin position som det mest betydningsfulde luftfartsselskab med transport til og fra det væksttunge land.

Fra den 1. februar vil det spanske selskab tre gange ugentlig flyve til Fortaleza og Recife med et 254-sæders Airbus A340-300 fly. Der opereres på tirsdage, fredage og søndage efter følgende tidtabel:

12:05Madrid (MAD)16:25 Forteleza (FOR)
17:20 Forteleza (FOR) 19:15 Recife (REC)
20:55 Recife (REC) 0905+1 Madrid (MAD)

Iberia forventer omkring 80.000 passager på ruten i løbet af det første år. Recife og Fortaleza betager mange turister med de smukke strande og et ganske behageligt klima året rundt.

De to nye ruter markerer samtidig, at Brasilien vil være det vigtigste latinamerikanske marked for selskabet. Iberia opererer i øjeblikket to daglige returflyvninger mellem Madrid og São Paulo samt en daglig flyvning til Rio de Janeiro.

Sidste år transporterede Iberia omkring en halv mio. passagerer mellem Europa og Brasilien. Et tal der næste år vil stige med ca. 80.000 – eller ca. 16 % – når de nye ruter bliver en realitet.

Foto: Recife har smukke strande og et behageligt klima hele året rundt.