Indenrigsflyrejser for 1 krone pr. vej

Norwegian har sat markedsføringen i gang ved åbningen af indenrigsruten til Karup. Der udbydes billetter til 1 krone pr. vej.

Ikke nok med at Norwegian har presset Cimber Sterling til at nedsætte priserne markant på indenrigsruten fra København til Karup. Men i forbindelse med åbningen af ruten tilbyder Norwegian billetter hele den første uge til kun 1 krone pr. vej – vel at mærke inklusive skatter og afgifter.

Salget startede i fredags, og rejseperioden for de ekstra billige billetter er fra 18.-24. januar 2010.

Norwegian har haft vokseværk siden selskabet erobrede det danske marked i november 2008. Med 39 forskellige ruter i og ud af Danmark forventer flyselskabet at være højt placeret i de danske forbrugeres bevidsthed, når billetterne til sommerferien skal bestilles.

“I Norwegian mener vi, at alle skal have råd til at flyve. Det understreger vi ved at tilbyde meget billige billetter til Karup fra 149 DKK. For at fejre åbningen af ruten tilbyder vi i den første uge ekstremt billige billetter for at markere, at alle fremover har råd til at flyve mellem Karup og København,“ siger Norwegians danske presse- og markedschef Johan Bisgaard Larsen.

Midt- og vestjyderne får således mulighed for at afprøve den nye rute med en billig flyrejse til København.Flyrejsen tager kun 40 minutter, og selskabet flyver med store Boeing 737-300 flymed plads til 148 passagerer.