Teddy Zebitz forlod i maj Jet Time efter kun fem måneder.

Jet Time-direktør ude efter fem måneder

Teddy Zebitz forlader det danske flyselskab Jet Time efter kun knap fem måneder i direktørstolen. Han afløses af tidligere mangeårig SAS-mand.

Den første direktør sad i 10 år. Nummer to fik kun knap fem måneder i spidsen for Jet Time, der er Danmarks største flyselskab. Teddy Zebitz er således færdig i selskabet.

I midten af januar i år sagde Jet Time’s direktør gennem 10 år, Klaus Ren, farvel og blev afløst af Teddy Zebitz, der kom fra en stilling som nordisk chef for Emirates Airlines. Hans opgave var at stå i spidsen for at udarbejde en turnaroundplan, som er sat i gang og skal eksekveres inden for de næste 18-24 måneder.

Det arbejde gik hurtigt og nu hentes den tidligere Atlantic Airways-direktør Jørgen Holme nu ind for at gennemføre planen.

”Teddy Zebitz har sammen med den øvrige ledelse i Jet Time gennem de seneste fem måneder udarbejdet en solid plan for selskabets turnaround, som bestyrelsen har tillid til og bakker op. Planen blev klar til eksekvering hurtigere end forventet, og Jørgen Holme hentes nu ind for at sætte ekstra kraft bag eksekveringen,” siger bestyrelsesformand og hovedaktionær i Jet Time, Lars Thuesen.

Forenkling af flyflåden
Jørgen Holme overtager rorpinden fra i dag. Han var direktør for Atlantic Airways i knap to år frem til august sidste år. Før det havde han været i SAS ad flere omgange samt arbejdet for Air Greenland og SAS-selskabet Spanair.

Planen for Jet Times turnaround omfatter bl.a. en forenkling af flyflåden med både reduktion i antal flytyper samt antal fly. Derudover er der blevet iværksat en række tiltag for at mindske kompleksiteten og øge effektiviteten i Jet Time.

 

 

Relaterede artikler:

Klaus Ren: Det bliver noget med flyvemaskiner

Jet Time renser ud i flyflåde

Katastroferegnskab fra Jet Time

Emirates-chef bliver ny Jet Time-direktør