Kom sovende til London

I denne uge er der mulighed for at få en lur i et flatbed-sæde på turen mellem København og London med British Airways.

Det er ikke umuligt at sove i et almindeligt flysæde. Men i denne uge er det muligt for rejsende med British Airways mellem København og London at ligge ekstra behageligt, hvis øjenlågene bliver tunge på den knap to timer lange flyveture. Der vil nemlig være flatbed-sæder på business class på selskabets eftermiddagsafgang kl. 14 fra London Heathrow og retur kl. 18 fra København.

Fra 28. oktober har British Airways erstattetAirbus A319 og A320-flyene med et større Boeing 767-fly for at imødekomme den store efterspørgsel på ruten, som er Københavns Lufthavns største.

I den første uge betjenes ruten af en Boeing 767’er, som bruges på British Airways’ langdistanceruter og derfor er indrettet med 24 flatbed-sæder. Fra næste uge vil en Boeing 767 i den normale Europa-konfiguration tage over, og de søvnige rejsende må igen finde hvile i et almindeligt sæde.

Dobbelt op
Det er på briternes eftermiddagsrotation BA 818/819 med afgang fra London Heathrow kl. 14.00, at den lille Airbus A319, der i dag oftest benyttes, på alle dage undtagen lørdag, bliver afløst af Boeing-maskinen mednæsten dobbelt så mange sæder. Flyet lander i København kl. 17.00 og flyver kl. 18.00 retur med planlagt ankomst i Heathrow kl. 19.10.

Ved at indsætte den store Boeing 767’er får British Airways øget kapaciteten på ruten med hvad der svarer til en ekstra returflyvning med Airbus A319 uden at skulle bruge et ekstra fly på opgaven. A319’eren kan så betjene en anden destination mens 767’eren tager eftermiddagstjansen.