Kuoni fyrer otte medarbejdere

Etableringen af et fælles kundeservicecenter for Kuoni-selskaberne Apollo og Falk Lauritsen betyder farvel til otte medarbejdere.

Charterrejsegiganten Kuoni fyrer otte medarbejdere i sine to danske datterselskaber Apollo og Falk Lauritsen. Selskaberne opererer som selvstændige enheder og markedsfører sig hver for sig. Men nu har man alligevel fundet, at tiden var inde til at samarbejde tættere om en række back-office funktioner som IT, økonomi og HR. Desuden etablerer man ét fælles kundecenter, hvor rejsekonsulenter fra Apollo vil sidde ved siden af kolleger fra Falk Lauritsen.

”Der vil stadigvæk være separate telefonnumre til de to brands, således at kunder der ringer ind enten kommer til at tale med en Apollo-ekspert eller en Falk Lauritsen-ekspert. I spidsbelastede perioder kan rejsekonsulenterne dog hjælpe hinanden – andet ville være ulogisk,” forklarer kommunikationschef Rikke Koks Andreassen fra Kuoni Danmark.

Separate funktioner vil fortsat være produktudvikling, marketing, presse og regnskab. Og destinationspersonalet på rejsemålene vil også være fra enten Apollo eller Falk Lauritsen.

Stadig kontor i Herning
Omlægningerne betyder, at man har været nødsaget til at opsige 8 medarbejdere i Kuoni Danmark. Seks i Falk Lauritsen, én der har arbejdet for begge virksomheder (både Falk Lauritsen og Apollo) og en, der alene har arbejdet for Apollo.

Falk Lauritsen vil stadigvæk have både kontor og butik i Herning, ligesom Apollo fastholder kontor og butik på Amager Strandvej.