Air China Lounge (No. 71 Lounge) er den eneste Star Alliance-lounge i Shanghai-Pudong lufthavnen. (Foto: Matthias Wagner)

Lav kvalitet trods mange faciliteter

ANMELDELSE: Et besøg i den eneste Star Alliance i Shanghai Pudong-lufthavnen var en blandet oplevelse. Loungen havde meget at byde på, men kvaliteten var skuffende lav.

I forbindelse med en SAS-flyvning fra Shanghai til Shanghai før det kommende skifte til SkyTeam, havde jeg muligheden for at besøge den eneste Star Alliance-lounge i Shanghais Pudong-lufthavn.

Loungen hedder Air China Lounge (No. 71 Lounge), og straks...

Få hurtig adgang til artiklen

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

DKK 125

1 MÅNED

ABONNEMENT TIL EN BRUGER

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

 

DKK 1.295

12 MÅNEDER

ABONNEMENT TIL EN BRUGER

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

BUSINESS

12 MÅNEDER

ABONNEMENT TIL FLERE BRUGERE

(Abonnement med ubegrænset adgang til alle eller udvalgte medarbejdere)

Allerede abonnent?

I forbindelse med en SAS-flyvning fra Shanghai til Shanghai før det kommende skifte til SkyTeam, havde jeg muligheden for at besøge den eneste Star Alliance-lounge i Shanghais Pudong-lufthavn. Loungen hedder Air China Lounge (No. 71 Lounge), og straks efter udgangen fra sikkerhedskontrollen var der skilte til rulletrappen op til etagen over det normale terminalområde, hvor de forskellige lounges kunne findes. Jeg var fremme ved loungen efter fem minutters gang. Man blev ved indgangen henvist til enten Business- eller First Class-loungen. Som Star Alliance Gold-medlem blev jeg vist mod Business- delen af loungen. Lounge i 2 etager Når man kommer indenfor…

Bedømmelse

Samlet bedømmelse

3,5 ud af 6 stjerner

Oversigt :
Plus: Centralt placeret, faciliteter, nudelbar
Minus: Kvalitet, indelukket