Lufthansa løfter sløret for Airbus A380-ruterne

Der er nu blevet åbnet for pladsreservation på Lufthansas A380-ruter. Mega-jumboen indsættes den 11. juni på ruten mellem Frankfurt og Tokyo. Senere vil A380 blive indsat på ruterne til Beijing og Johannesburg.

Mange har ventet med spænding på, at Lufthansa løftede slørede for, på hvilket ruter selskabet ville indsætte selskabets nye Airbus A380 fly. Det bliver i første omgang på ruterne til Tokyo, Beijing og Johannesburg.

Der indledes den 11. juni på ruten mellem Frankfurt og Tokyo, hvor der i første omgang flyves tre gange ugentligt med selskabets første A380, der får navnet “Frankfurt am Main“. Efter levering af den anden A380 vil Lufthansa fra 4. august kunne tilbyde daglig afgang til Tokyo med A380. Den nye mega-jumbo erstatter Boeing 747-400 på denne rute.

Beijing er næste destination, der modtager A380´eren. Det sker, når Lufthansa den 25. august indsætter selskabets tredje fly af denne type på ruten mellem Frankfurt og Beijing. Der opgraderes til daglig forbindelse i slutningen af oktober måned, når den fjerde A380 leveres. Herudover forventer Lufthansa, at A380-flyet yderligere indsættes på tre ugentlige afgange fra Frankfurt til Johannesburg.

Air France var det første europæiske selskab, der tog A380 i brug. Indtil videre kan rejsende opleve det franske selskabs Airbus A380 på ruter fra Paris til New York, Dubai og Johannesburg.

Læs også:

Sådan indretter Lufthansa sin nye Airbus A380