Massiv vækst i fodboldrejser

Spies har oplevet en vækst i interessen for fodboldrejser til England på mere end 50 procent. Det er Michael Laudrup og Daniel Agger, der lokker danskerne til Premier League-bold.

Barcelona har hidtil været danske fodboldfans favoritby, når det gælder fodboldrejser. Men efter at Michael Laudrup er blevet træner i walisiske Swansea, vender stadigt flere danskere blikket mod Premier League. Mest populære er Liverpools kampe med Daniel Agger på holdet. Og allerede nu er der rift om billetterne til kampen mod Michael Laudrups walisiske tropper fra Swansea den 13. februar næste år på Liverpools hjemmebane, Anfield Road.

”En fodboldweekend i udlandet er i høj grad for drengerøvene men stadig oftere også en far/søn-oplevelse. Også flere og flere kvinder synes, at fodbold – gerne kombineret med shopping – er fantastisk,” siger produktchef Michael Jensen fra Spies, der i dette efterår har oplevet en fremgang i salget af engelske fodboldrejser på 56 pct. i forhold til efteråret 2011.

Spies er ikke i tvivl om at den markante stigning primært kan tilskrives ”Laudrup-effekten”.

Den store interesse har fået Spies til at gøre en ekstra indsats for at gøre en fodboldrejse attraktiv. I år kan Spies således springe fordyrende mellemled over og købe billetter direkte hos de engelske storklubber til deres hjemmekampe. Det sker i samarbejde med Spies’ engelske søsterselskab Thomas Cook Sport, der som officiel rejsepartner for de fleste engelske klubber administrerer deres billetter.

”Danskernes foretrukne engelske klubber er lige nu Liverpool, Manchester United, Chelsea og Tottenham,” siger Michael Jensen, der også har matchpakker til Champions League-kampen den 21. november mellem Manchester City og Real Madrid.