Mere fleksible priser hos Alsie Express

Alsie Express vil med en ny prisstruktur belønne de rejsende, der køber billetter til selskabets Sønderborg-rute i god tid.

Flyselskabet Alsie Express, der betjener indenrigsruten mellem Sønderborg og København, ændrer med virkning fra i morgen onsdag sin prisstruktur.

Det betyder, at der fremadrettet er 11 forskellige prisniveauer spændende fra kampagneprisen 395 kroner og ingen fleksibilitet til 1.495 kroner med maksimal fleksibilitet for sidste øjebliks billet fra Sønderborg til København.

Med ændringerne belønner selskabet de passagerer, der langtidsplanlægge deres rejser og køber billetterne i god tid.

”Vi håber med initiativet, at imødekomme de mange, der har efterlyst en mere fleksibel prisstruktur. Nu bliver det prismæssige spring mellem de enkelte billetter på 100 kroner afhængig af, hvornår du booker. Tidligere var springet 500 kroner, og det afholdt måske mange fra at benytte flyet. Vi håber, at den fleksible prisstruktur vil øge passagerantallet på de enkelte afgange. I dag svinger belægningen mellem 25 og 100 procent,” siger adm. direktør Henrik Therkelsen fra Air Alsie, der står bag Alsie Express.

Regler tilpasses
Samtidig med den nye prisstruktur indføres en fast børnerabat på 25 procent på selskabets tre billettyper. Kreditkortgebyret forsvinder, og der indføres et servicetillæg på 15 kroner per strækning for alle billettyper. Reglerne for navneændringer, annulleringer, gebyrer og bagage tilpasses også, så de er mere i overensstemmelse med selskabets samarbejdspartnere og branchen i almindelighed.

Air Alsie er etableret i 2013 og driver indenrigsruten mellem Sønderborg og København. Det sker med de let genkendelige sorte ATR72-500 fly med 48 sæder med god benplads. Ruten beflyves med fem daglige returflyvninger og en returflyvning både lørdag og søndag.