Norwegian-fly letter fra Billund Lufthavn (Foto: Billund Airport)

Norwegian åbner seks nye ruter fra CPH

Sidste del af Norwegians danske sommertrafikprogram for 2013 indeholder seks nye ruter fra København. Det bliver blandt andet muligt at flyve direkte til den engelske fodbold-by Liverpool.

Det har været ventet, at det norske lavprisflyselskab Norwegian havde lidt til gode til det danske trafikprogram for sommeren 2013. Det er da også tilfældet, da selskabet i dag har annonceret seks nye ruter fra Københavns Lufthavn med opstart i begyndelsen af april samt sidst i juni.

Blandt de seks nye ruter findes tre uservicerede destinationer, henholdsvis Liverpool, Montpellier og Korfu. Specielt ruten til Liverpool er interessant, idet den giver fodboldglade danskere mulighed for at rejse direkte til Mereseyside-byen.

Men også destinationer som Madrid, Lissabon og Sarajevo er at finde i Norwegians rutepakke.

Norwegian skal dog ikke forvente at få let spil på alle ruter. Til Madrid og Lissabon er konkurrencen ganske intensiv, og Norwegian udbyder et lavfrekvent produkt op imod flere flyselskaber, der har højfrekvente afgange til de pågældende destinationer.

Destination Norwegian Konkurrent 1 Konkurrent 2
Liverpool 05APR13 (3)
Madrid 05APR13 (4) Iberia (7) SAS (3)
Air Europa (2)
Lissabon 11APR13 (2) TAP (13) easyJet (3)
Montpellier 24JUN13 (2)
Sarajevo 25JUN13 (1) B&H Airlines(3)
Korfu 28JUN13 (1)

Note: I parentes angivet antal ugentlige afgange.

Det er ikke kun Københavns Lufthavn, der bliver forsynet med nye ruter. I sidste uge kunne Norwegian annoncere nye ruter fra henholdsvis Aalborg og Billund til Alicante.

“Jeg er meget glad for, at Norwegian til næste år kan tilbyde danskerne en masse nye og spændende destinationer. Vi har store forventninger til næste års sommerprogram, og det faktum, at vi præsenterer så mange forskellige rejsemål viser tydeligt den alsidighed, vi har i vores rutenet,” siger Norwegians danske presse- og markedschef Johan Bisgaard Larsen.