Norwegian bliver filmudlejer

En ny indtjeningsmulighed har set dagens lys hos Norwegian. På samtlige 60 fly med WiFi-adgang er det nu muligt at leje en film eller tv-show.

Norwegian fortsætter med at introducere nye innovative services ombord på selskabets fly. WiFi-adgangen har hidtil været benyttet flittigt af de rejsende til først og fremmest at opdatere Facebook-profilensamt læse og skrive e-mails.

Med 60 fly ud af 73 udstyret med WiFi tager Norwegian nu næste skridt. Som det første flyselskab i Europa tilbyder man passagererne at leje film og tv-serier ombord.

En service, der typisk vil være gratis på mange andre flyselskabers langdistanceruter, men som er ganske unikt på de europæiske ruter. Det er da heller ikke billigt at benytte film- og tv-udlejning hos Norwegian. En film koster syv euro svarende til 52 danske kroner.

Så får man til gengæld også 40 film og 130 tv-episoder at vælge imellem.

På eget netværk
Norwegian har tidligere fået kritik af, at hastigheden på WiFi-forbindelsen ombord på flyene til tider kan været noget langsom. Det skal man dog ikke bekymre sig om, når man lejer film. De valgte film streames direkte til tablet, smartphone eller bærbar PC på eget netværk, således at internet-hastigheden ikke påvirkes.

Men for at kunne nyde godt af Norwegians tilbud er der tre væsentligte ting at huske. Først og fremmest skal man sørge for, at have kredit- eller betalingskort med, så man kan betale for ydelsen. Herudover vil det også være en fordel at have et sæt høretelefoner samt et fuldt opladet batteri til sin enhed. Der er nemlig ikke mulighed for at lade enheden op i flyet, og det vil være ærgerligt at gå glip af slutningen på den lejede film på grund af et tømt batteri.