Norwegian: Fast track til storkunderne

Norwegian tilbyder nu virksomheder med faste aftaler med selskabet, at deres medarbejdere kan komme hurtigere gennem sikkerhedskontrollen i CPH og fem andre lufthavne.

Frem til 30. april bliver det en lille smule nemmere at være forretningsrejsende, hvis ens virksomhed har en fast aftale med Norwegian – og benytter sig af den. Det norske flyselskab tilbyder nemlig, at alle faste virksomhedskunder kan lade deres medarbejdere benytte fast track-sikkerhedskontrol i Københavns Lufthavn samt i Stockholm Arlanda, Oslo Gardermoen, Bergen, Stavanger og Trondheim. Og det uanset hvilken billettype de har; LowFare, LowFare+ eller Flex, som Norwegian kalder det.

”Vi ved, at forretningskunder ønsker at rejse hurtigt, effektivt og billigt. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde forretningskunder, som har en aftale med os, mulighed for at teste fast track. På den måde kommer de hurtigere igennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen,” siger Lars Sande, salgsdirektør i Norwegian.

Med aftalekode
For at komme hurtigere gennem sikkerhedskontrollen kræver det blot, at billetterne bestilles med en aftalekode via Norwegians hjemmeside eller gennem virksomhedens rejsebureau. Boardingkort eller elektronisk billet skal benyttes for at gå igennem fast track.

I Danmark og Sverige er fast track kun tilgængelig på udenrigsrejser. I Norge er fast track tilgængelig på både inden- og udenrigsafgange i de fire udvalgte lufthavne.

I Københavns Lufthavn går den hurtige vej for Norwegians kunder gennem CPH Express-sporet, som er en fast track-service, som Københavns Lufthavn stiller til rådighed for kunderne hos 15 flyselskaber – der betaler lufthavnene for servicen.