Foto: Gate Gourmet.

Norwegian og gategroup udvider partnerskab

Norwegian og gategroup er enedes om at styrke deres samarbejde ved et underskrive en omfattende og længerevarende partnerskabsaftale.

Med øjeblikkelig virkning bliver gategroups gateretail global operatør for alt varesalg ombord på Norwegians flyvninger verden over, mens Gate Gourmet bliver Norwegians leverandør af fly-catering på flyselskabets langrutenetværk.

Norwegian er verdens sjettestørste lavprisselskab og har haft samarbejde med gategroup i mere end 16 år.

Gategroups koncernchef Xavier Rossinyol: “Vi er glade for at vi fortsat kan støtte Norwegians globale ekspansion og forretningsmæssige udvikling i den hastige vækst. Denne langvarige kontrakt er med til at styrke vores førende position i Skandinavien og understreger vores succesfulde forretningsomlægning på et af vores nøglemarkeder”.

Styrker ekspansionen
“Styrkelsen af samarbejdet med den førende fly-catering og varesalgspartner styrker vores muligheder for at udvikle vores rutenet i Europa, Asien og USA og modtage støtte til vores vækst og udvidelsesplaner i nye markeder som Sydamerika og Fjernøsten”, siger Norwegians chef for in-flight service, Bjørn Erik Barman-Jenssen.

gategroup har sine rødder i Swissair catering, hvorfra det nuværende datterselskab Gate Gourmet udviklede sig i 1992. Fennem en serie af fusioner og opkøb er gategroup vokset til en multimilliard dollarvirksomhed. Blandt firmaovertagelserne har der blandt andet været tale om Aero-Chef, SAS Service Partner, VARIG Kitchens, British Airways Kitchens og Iber-Swiss.

 

Relaterede artikler:

Milliardudsalg hos Air France-KLM

Norwegian vil flyve til Washington med A321LR

11 procent flere rejste med Norwegian