Boeing 787-8 Dreamliner fra Norwegian. (Foto: Norwegian)

Norwegian-langrute til Boston

Norwegian føjer næste år Boston til listen over destinationer i USA, som selskabet flyver til fra Europa.

Norwegian fortsætter den internationale ekspansion både i Storbritannien og USA. Det er nu et år siden, at Norwegian lancererede langdistanceruter mellem Storbritannien og USA.

I forbindelse med markeringen af etårsdagen lancerer Norwegian endnu en langdistancerute fra London Gatwick til Boston Logan. Briter og andre rejselystne folkefærd skal dog væbne sig med tålmodighed. Ruten vil nemlig først blive åbnet til maj næste år med fire ugentlige flyvninger.

12 gode måneder
Norwegian begyndte at flyve til og fra London Gatwick i 2007 og er siden den gang vokset betydeligt hvert år. I dag er Norwegian det tredjestørste flyselskab i London Gatwick og tilbyder et bredt netværk fra lufthavnen. Norwegian introducerede langdistanceflyvninger direkte fra London til USA for et år siden og i dag er Norwegian det eneste lavprisselskab i Storbritannien, som tilbyder langdistanceflyvninger.

”Det er meget positivt, at vores langdistancesatsning fra London Gatwick er blevet så godt modtaget på bare et år. Over 200.000 passagerer har allerede fløjet med Norwegian på strækningerne mellem Storbritannien og USA og med flere Dreamlinere, som indfases næste år, kan vi lancere flere nye, spændende destinationer som Boston. Dette giver også flere muligheder for Skandinaver, som via London, kan flyve direkte til Boston,” siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

”Det har været 12 gode måneder både for Norwegian og Gatwick med lanceringen af langdistanceruter til lave priser over Atlanten. Nu kommer endnu en ny og spændende destination i USA, siger Stewart Wingate, administrerende direktør i London Gatwick.

Dagligt til New York
Norwegian er det eneste flyselskab, som flyver eller planlægger at flyve direkte til Boston, New York, Los Angeles og Puerto Rico fra London Gatwick. Til efteråret udvider selskabet antallet af afgange mellem London Gatwick og New York til daglige afgange, mens ruten mellem London Gatwick og Los Angeles udvides til tre ugentlige flyvninger. På samme tidspunkter åbner ruten til Puerto Rico, med to ugentlige flyvninger.

Norwegian annoncerede fornylig, at Boston Logan bliver en af de tre lufthavne på den amerikanske østkyst, som selskabet vil starte flyvninger til fra de to franske oversøiske besiddelser Martinique og Guadeloupe i Caribien. Boston Logan er desuden en af de 12 lufthavne, som er med i opløbet om at blive en af SAS’ nye langdistancedestinationer fra København, Oslo eller Stockholm.