Norwegian opgraderer Premium-produkt

Rejsende i Premium-klasse på Norwegians langdistanceruter til USA og Asien vil fremover opleve en forbedret inflight-service og får samtidig loungeadgang i seks lufthavne.

Norwegian har i dag syv Boeing 787-8 Dreamliner-fly, der trafikerer 17 langdistanceruter mellem Europa og henholdsvis USA og Asien. Flyene er indrettet med 291 sæder, hvoraf de 32 forreste befinder sig i en separat Premium-kabine.

I Premium-kabinen er der først og fremmest adgang til mere komfort. Sæderne er bredere end på Economy-klasse, og der er hele 46 tommers afstand mellem sæderne.

Men nu har Norwegian valgt at opgradere servicen til de kunder, der rejser på Premium. Det betyder blandt andet, at de rejsende får serveret en “pre-departure drink“, som er enten kildevand eller juice. Når først flyet er i luften åbner Norwegian op for fri bar for alle Premium-rejsende i forbindelse med måltidsservering. Under resten af flyvningen, kan der bestilles drikkevarer i henhold til gældende priser.

Udover den forbedrede inflight-service, får rejsende også adgang til lounges i København, Oslo, Stockholm, Bangkok, Los Angeles og London-Gatwick.

“Vi er optaget af at gøre rejsen så enkel og behagelig for vores passagerer som muligt, og derfor er det glædeligt, at vi nu kan imødekomme ønsket fra mange af vores rejsende med Premium-billet om at få loungeadgang inden afrejse og et bredere servicetilbud om bord,“ siger Thomas Ramdahl, der er kommerciel direktør hos Norwegian.

Premium-menuer og el-stik
Norwegians langdistanceselskab flyver fra London-Gatwick samt fire skandinaviske lufthavne, og rutenettet omfatter fem amerikanske destinationer samt Bangkok i Thailand.

I Premium-kabinen har Norwegian hidtil lokket med et personligt underholdningssystem, touchscreen snackbestilling, Premium-menu samt USB og el-stik i sædet.

Herudover kan passagererne frit medbringe to stykker bagage, sikre sig gratis sædereservation på forhånd samt passere gennem et fast-track område i afrejselufthavnen.