Norwegian Boeing 737-800 (Foto: Norwegian | CC 3.0)

Norwegian udvider i Fransk Caribien

Cayenne i Fransk Guyana samt canadiske Montréal kommer på Norwegians rutekort i det kommende vintertrafikprogram.

Norwegian har igennem de seneste vintersæsoner sikret beskæftigelse til selskabets Boeing 737-fly ved at etablere regonale ruter i Caribien samt mellem Caribien og den amerikanske østkyst.

I det kommende vintertrafikprogram 2018/19 vil Norwegian udvide rutenettet i Caribien ved at åbne nye ruter fra Guadeloupe og Martinique til Cayenne i Fransk Guyana. Adgangen til de to øer sker via Fort Lauderdale og New York-JFK, hvorfra der er henholdsvis fire og seks ugentlige afgange.

Udover de nye ruter til Fransk Guyana vil Norwegian også etablere sig fra Goudaloupe (Point-a-Pitre) og Martinique (Fort-de-France) til Montréal–Pierre Elliott Trudeau International Airport.

“Norwegian var det første flyselskab i mere end 20 år til at forbinde begge øer i Fransk Caribien med New York, og gennem de seneste tre år har vi set en fortsat vækst i vores operationer. Vi vil nu blive det eneste flyselskab, der vil forbinde Fransk Caribien med både Canada og USA samt Fransk Guyana,” siger kommerciel direktør Thomas Ramdahl fra Norwegian.

Første Canada-rute
I sidste uge kunne Norwegian løfte sløret for selskabets første europæiske rute til Canada. Den vil blive åbnet i slutningen af marts 2019 med daglige flyvninger fra Dublin til Hamilton International Airport nær Toronto.

Med etableringen af de regionale ruter fra Fransk Caribien til Montréal bliver Canadas næststørste by i Quebec-provinsen reelt den første canadiske destination for Norwegian, der fra 1. november vil flyve tre gange om ugen til Montréal fra både Point-a-Pitre og Fort-de-France.

“Jeg vil gerne byde Norwegian velkommen, hvilket bliver det 35. flyselskab i Montréal-Trudeau. Det glæder os, at de har valgt vores lufthavn til deres entré i det canadiske marked. Norwegians ankomst vil udvide tilbuddet til solrige destinationer fra byen, hvilket rejsende i området vil sætte pris på,” siger Philippe Rainville, der er administrerende direktør for Aéroports de Montréal.

Samtidig med ruteudvidelserne har Norwegian i forhold til sidste sæson opgivet at flyve fra Guadeloupe og Martinique til Providence i delstaten Rhode Island nær Boston.

 

Relaterede artikler:

Ny Caribien-rute fra Norwegian

Norwegian på vej ind i amerikansk chartermarked

Norwegian vender tilbage til Caribien

Caribien lokker Norwegians ansatte

Norwegian åbner baser i Caribien