Norwegian vil flyve Bergen – New York

Norwegian præsenterer i dag en række nye ruter fra Bergen. I blandt nyhederne er sandsynligvis en ugentlig Dreamliner-flyvning til New York.

Den 2. maj næste år vil den vestnorske by Bergen sandsynligvis få direkte flyforbindelse til New York. Således forventes Norwegian i dag at have New York’s JFK-lufthavn med i paletten af nye destinationer, som selskabet annoncerer, at de vil flyve til fra Bergen i sommeren 2014.

Norwegian har indkaldt den norske presse til præsentation af en række nye ruter i Bergen i dag kl. 14.00. I invitationen til pressen står der ikke noget om hvilke ruter der vil være tale om.

Men airlineroute.net har stået på hovedet i GDS-systemerne og har fundet frem til at nye ruter til Prag, Reykjavik og New York JFK er oploadet i systemerne.

Her fremgår det, at Norwegian fra 2. maj vil flyve fra New York hver fredag og retur fra Bergen hver lørdag med et Boeing 787 Dreamliner-fly på rutenumrene DY7017 og DY7018. Der bliver afgang fra JFK fredag kl. 21.30 med ankomst i Bergen lørdag kl. 10.35. Og lørdag aften kl. 18.20 går turen retur mod New York, hvor flyet efter planen skal lande kl. 20.05.

Eneste oversøiske
Ruterne til Prag og Reykjavik vil hver blive fløjet to gange om ugen fra slutningen af marts med Boeing 737-800 fly. På mandage og fredage er der forbindelse til Reykjavik, mens der på torsdage og søndage flyves til Prag.

Det vides ikke om Norwegian vil præsentere yderligere nye Bergen-ruter og hvorvidt ruten til New York bliver den eneste oversøiske rute. Norwegian flyver i dag fra Fort Lauderdale i Florida til både Oslo, Stockholm og København.

CHECK-IN.dk forsøgte tirsdag aften at få en kommentar fra Norwegians kommunikationsafdeling. Det var ikke muligt.