Nu online check-in med LOT

Det polske luftfartsselskab LOT Polish Airlines kan nu også tilbyde web check-in til selskabets rejsende fra Danmark, Norge og Sverige. Det sker gennem et samarbejde med SAS.

Cimber Sterling har længe haft en aftale om at benytte sig af SAS web check-in.

Samme aftale er nu indgået af LOT Polish Airlines, der er partner med SAS i Star Alliance.

Det betyder, at rejsende med LOT til og fra Warszawa fremover vil kunne foretage web check-in via SAS-systemet. Her åbnes der op 22timer før afrejse for check-in via internettet. Check-in formaliteterne kan dog kun foretages på nettet op til 60 minutter før planlagt afgang.

Systemet har en begrænsning på maksimalt 6 personer, der kan foretage check-in samtidigt, ligesom det også kan være forbundet problemer, hvis der er medrejsende børn.

Såfremt der er bagage, der skal checkes ind, skal den rejsende printe en bagage-tag i en SAS Self Service kiosk i lufthavnen eller få udskrevet en bagage tag ved en af check-in skrankerne.

Boarding pass kan rejsende med LOT vælge at printe hjemmefra, eller i stedet vælge enSAS Self Servicekiosk eller en check-in skranke i afgangslufthavnen.

LOTvil kræve boarding pass, hvis der udelukkende benyttes booking-reference som identifikation af E-ticket, eller hvis flere passagerer rejserpå det samme kreditkort somidentifikaton, eller hvis der skal rejses til et land udenfor Schengen-samarbejdet.